5 tipů, jak najít perfektní dámskou peněženku

30.08.2022 | Krása a móda

Když dojde na nákup skvělé kožené dámské peněženky je spousta věcí, na které musíte myslet. Potřebujete totiž kvalitní kousek, který vyjádří váš styl, ale zároveň bude funkční i pro každodenní život. Jak tedy takový kousek najít?

Co dělá peněženku ideální?

Ženy mají výhodu. Mohou hodit peněženku do kabelky nebo do tašky. Na druhé straně dámské kožené peněženky bývají větší než ty pro muže. Peněženka totiž dámám slouží jako multifunkční nástroj spíše než jen základní pouzdro na platební a klubové karty. To, co peněženku dělá ideální, je její kvalita. Kvalitní vrchní lícová kůže má výraznou, zemitou vůni, kterou ženou milují – je to známka luxusu ale také způsob, jak si všimnout rozdílu mezi vysoce kvalitní lícovou kůží a levnější pravou kůží. Pokud tedy kupujete dámskou koženou peněženku https://www.eobuv.cz/doplnky/kozena-galanterie/penezenky/damske-penezenky.html, investujte do kvality.

Hledejte peněženku, která vydrží

Peněženky jsou nezbytnou součástí našeho každodenního života. Chrání neuvěřitelně cenné předměty, včetně občanky, debetních a kreditních karet, ale také hotovosti. To poslední, co si někdo přeje, je, aby se mu peněženka v průběhu pár měsíců rozpadla. Kvalitní kožené peněženky jsou vyrobeny z největší části ze zvířecí kůže. Na rozdíl od levnějších kůží si vrchní lícová kůže při stárnutí vytváří bohatou patinu, takže se časem její kvalita v podstatě zlepšuje. I když se kůže v průběhu let stane pružnější, nebude se rozpadat ani trhat.

Ale trvanlivost kožených peněženek závisí nejen na kvalitě kůže. Ručně šité peněženky mají velkou výhodu oproti strojově šitým peněženkám. Sedlové prošívání vytváří pevný šev mezi dvěma kusy kůže, což zajišťuje, že se vaše peněženka neroztrhne ani nerozpadne.

Hledejte pohodlí

Když přemýšlíte o tomto předmětu, který musíte mít možnost okamžitě popadnout, a který s sebou budete nosit po celý den, hlavním faktorem je vaše pohodlí. Ženy mají různé potřeby, pokud jde o nalezení vhodné peněženky. Pohodlná peněženka pro ženu nemusí být nutně tenká. Místo toho je to peněženka, kterou lze hodit do kabelky a nosit v ní vše, co potřebujete. Nebo je to peněženka, kterou díky popruhu může pohodlně nosit na zápěstí a svou kabelku může nechat doma. V tomto případě, pokud peněženka nahrazuje kabelku, je potřeba, aby ladila se zbytkem vašeho outfitu. K bílým teniskám na platformě https://www.eobuv.cz/damske/polobotky/platenky-kecky/barva:bila/typ_podrazky:platforma.html se ale bude hodit jiný styl peněženky než k romantickým letním šatům.

Najděte svůj styl

Estetika ženské peněženky vypovídá hodně o tom, kým jste a na čem vám záleží. Černá kožená peněženka může říkat, že jste profesionálka, která chce, aby vše ladilo, zatímco peněženka z karamelové kůže má více minimalistické, přízemní vibrace. Pak je tu třešňová barva, která má krásný růžový odstín, který přitahuje mnoho žen.

Styl ale samozřejmě neznamená jen barvu peněženky. I v této oblasti naleznete různé módní trendy. Tuto sezonu jsou v módě klasické delší peněženky nebo ty menší, které se vejdou i do menších kabelek. Jestli pak zvolíte tradiční dvousložkové nebo trojsložkové peněženky je na vás.

Jak vybrat tu nejlepší koženou peněženku?

Pokud jste typ ženy, která vyjde z domu v teplákách a tričku, bez kabelky, pak se poohlédněte po štíhlém moderním designu, který si můžete strčit do kapes nebo hodit do kapsy na mikině. Na druhou stranu, pokud jste typ ženy, která potřebuje mít pořád s sebou všechny karty a věci, potřebujete o něco větší peněženku, do které se bez problému vše vejde. Ideální je koupit si peněženku, která ladí se zbytkem vašich doplňků, jako jsou třeba kabelka, nebo vaše hodinky. Chcete vědět, jak si vybrat moderní hodinky? Podívejte se na náš článek Jak by měly vypadat stylové dámské chytré hodinky?.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat