Nejhůře oblékané celebrity na světě

Klobouk ve tvaru Eiffelovy věže nebo šaty z chmýří, co nelichotí trendům ani postavě? I těmito kousky slavní dráždí stylisty! Kdo je zralý na módní reparát?

Existuje spousta populárních osobností s vrozeným módním citem, co dokážou krásně sladit i oblečení z druhé ruky. Pak jsou tu ale i tací, kteří svým zevnějškem budí rozpačitý rozruch. Které celebrity jsou skutečným postrachem oděvního průmyslu a na seznamu nejhůře oblékaných známých tváří pravidelně zaujímají vítězné pozice?

Björk kašle na trendy i dobrý vkus

Není pochyb o tom, že islandská herečka a zpěvačka Björk, která za svoji kariéru vystřídala hned několik hudebních stylů, zpívat opravdu umí. Ale v módě trochu pokulhává! Ať už jsou to šaty vytvořené z chmýří nebo starodávná košile kombinovaná se třpytivou kabelkou moderního stylu, kde se tato umělkyně objeví, tam o pohoršené pohledy kolemjdoucích nikdy není nouze. Kdo další doma zřejmě nemá zrcadlo?

Elton John má rád výstřelky

Britského skladatele a legendárního klavíristu Eltona Johna můžete buď milovat, nebo nenávidět. Nic mezi tím není! Držitel významného Řádu čestné legie je věčným symbolem módy v té nejbláznivější podobě. Někdy překvapí bizarním kloboukem ve tvaru Eiffelovy věže, jindy vyrazí dech saténovým oblekem s prazvláštními vzory. A vždycky to stojí za to…

Rihanně na názoru ostatních nesejde

Přestože je barbadoská zpěvačka Rihanna i návrhářkou a tvůrkyní své vlastní oděvní značky, dokáže před šatní skříní šlápnout pořádně vedle. Dle názoru některých stylistů je buď přehnaně vyzývavá až vulgární, anebo své křivky zase halí do neforemných kousků připomínajících plandavou zemědělskou uniformu. Čerstvá maminka přezdívaná Ri-Ri jde z extrému do extrému! A kritiku ani trochu neřeší.

Mickey Rourke? Kapitola sama pro sebe

Postrachem módní policie je i herec, scenárista a producent Mickey Rourke. Šušká se o něm, že  svými zvláštními kreacemi chce odpoutat pozornost od zpackaných plastik. Někteří jeho lásku ke kovbojským botám a rozhalené džínové bundě svalují na pořádně velkou krizi středního věku. V každém případě by to čerstvě po sedmdesátých narozeninách šlo jinak a lépe.

Zdroje: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat