Tři důvody, proč je crossbody kabelka perfektní volbou (nejen) na vaše výlety

10.10.2022 | Krása a móda

I na pěším výletě můžete vypadat stylově. Pro úspěšné zdolání túry sice potřebujete hlavně pohodlné obutí a funkční oblečení, ale během městského potulování už nám do hlavy často skáče také to, jak vypadáme. Držet krok s módou a zároveň získat praktický doplněk vám umožní právě tahle kabelka.

Crossbody kabelka bývá neprávem častokrát přehlížena. Mnohem oblíbenější kabelky na rameno nebo do ruky si srdce svých majitelek tudíž získávají automaticky o něco snadněji. A přitom praktické zpracování crossbody kabelky poskytuje absolutní volnost, kterou během procházek nejedenkrát oceníte.

Ruce, dejte si pohov

Nastavitelný popruh není nic unikátního – najdete ho napříč různými typy kabelek. Nicméně právě u kabelky z něj plyne ultimátní výhoda. Stabilní ukotvení od ramene až k protilehlému boku totiž uleví celému tělu. Jedna jeho část bude samozřejmě zabírat vždy o něco víc, ale balancování a nadbytečné přidržování je u konce.

Do sychravého počasí jedině v barvách.

Díky tomu budete mít obě ruce připravené na cokoliv jiného – focení, držení termohrnku s kávou (či drinkem v létě) nebo třeba k jízdě na kole. Nebude držení řídítek a cesta městem s touto kabelkou přece jenom jednodušší? Podobných aktivit existuje celá řada. Stačí se zamyslet.

Nemusíte ji vyměnit za kabelku do ruky, ani za kabelku přes rameno – ty se vám budou hodit vždycky. Místo ve skříni si ale zaslouží i právě crossbody. Mrkněte na Rieker-eshop.cz a vyberte si svoji úplně první.

Ležérní i nesmírně elegantní

I když to není pravidlo, určitý vzorec tam vidět můžeme. Řeč je o univerzálním designu crossbody kabelek. Díky tomu ji totiž opravdu využijete jak na výlet do sousedního kraje, tak jako doplněk k formálnějšímu oblečení. Ne že by to u ostatních modelů nebylo možné, ale s kabelkou do ruky si během výletu na hrad tak úplně nevystačíte.

Boty i kabelka v jednom stylu? To asi ještě neznáte Rieker.

Nošení crossbody je pohodlné a zároveň stylové. I přes velkou konkurenci ostatních typů kabelek si vás určitě získá.

Třetí důvod? Crossbody kabelka od Riekeru

Kabelky Rieker se nevyznačují jen dokonalou praktičností, ale také unikátní možností vyšperkovat svůj outfit do posledního detailu. Kde jinde taky najdete kabelku, která rovnou perfektně pasuje k vašemu páru bot? Na Rieker-eshop.cz si totiž během několika kliknutí vytvoříte takovou kombinaci, která by vám jinde zabrala hodiny zkoušení.

Rozmanité outfity jsou sice překrásné, někdy ale toužíme, aby vše dokonale sedělo. Crossbody kabelky Rieker nabízejí neobyčejné kombinace, které prostě musíte prozkoumat. Na každé roční období se hodí jiná obuv, ale oblíbená dámská kabelka klidně může setrvat. To se u Riekeru můžete přesvědčit na vlastní rameno.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Bramboráky

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Kapr se zeleninou

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat