Surface proměna Lenky: Větší bříško schovala stylistka do výrazných barev

Čtenářka Lenka je dvojnásobná maminka 4leté Aničky a 6letého Honzíka. Mezi její koníčky patří děti, cestování, příroda. Ráda poznává nové lidi a zkušenosti. A proměna s týmem profesionálů, kde nechyběla vizážistka, stylistka, kadeřnice a fotograf, jistě skvělou novou zkušeností je!

Třicetiletá Lenka funguje se svou kamarádkou jako "výpomocná teta" s praxí nejen s vlastními dětmi, ale i jakožto příležitostná hlídací teta v soukromé domácnosti. Jejím životním heslem je být sama sebou v každé situaci a dodává: „Nesnáším přetvářky a lži."

Čištění a hydratace je základ

Čtenářka Lenka jako první usedla do křesla ke zkušené vizážistce Iloně Rubešové ze školy líčení Surface, která po základní diagnostice pleti doporučila, jakou péči pleti věnovat každý den. „Čtenářka má sušší pleť, proto je vedle důkladného čištění pleti důležitá i hydratace," vysvětluje vizážistka.

Pak už přišlo na řadu samotné líčení. „Po hydrataci jsem nanesla hydratační make-up. Paní Lenka má sušší pleť, takže jsem zvolila hydratační, fluidní make-up. Vytvarovala jsem obočí, korigovala jsem tvar obličeje tmavým pudrem," popisuje postup Ilona Rubešová.

Aby zvýraznila oči, prostínovala vizážistka nadočnicový oblouk. „Zvolila jsem zelený, modrý a světle fialový stín, a oko jsem vystínovala od vnitřního koutku oka od nejsvětlejšího stínu po nejtmavší k vnějšímu koutku oka," říká během své práce vizážistka. Líčení očí Ilona završila aplikací řasenky. „Na závěr jsem nanesla tvářenku v lososové barvě. Tužku na rty jsem volila v barvě pigmentu rtů, nanesla jsem lososovo-růžovou denní rtěnku," dodává.

Lokny jako z pohádky

Po vizážistce si čtenářku Ilonu vzala do parády kadeřnice Angelika Faltýnková. Ta pro čtenářku zvolila na proměnu hned dva účesy. U prvního z nich postupovala následujícím způsobem: „Žehličkou jsem vytvořila lokny. Učesala jsem falešnou patku. Vlasy jsem natupírovala na drdol, vzadu jsem je sepla sponkami. Žehličkou jsem vepředu dotvořila mírné vlny. Vše jsem na závěr zafixovala lakem," popisuje nám zkušená kadeřnice ze školy líčení Surface.

Druhý účes se nesl ve znamení velký povolených loken jako z pohádky. „Vlasy jsem natočila žehličkou do romantických velkých povolených loken. Vlasy jsem od hlavy natupírovala, abych přidala opticky objem. Prsty jsem vlasy rozpramínkovala a následně zafixovala lakem," dodává Angelika.

Silnější boky neznamenají nošení černého pytle

Jako poslední putovala Lenka ke stylistce Michaele Stabrynové, která naší čtenářce ukázala, že nějaké to kilo navíc ještě neznamená vzdát se výrazných barev a trendy střihů. „Paní má silnější partie v oblasti pasu, silnější  bříško, má ale hezké nohy a hezký plný dekolt, takže je třeba tyto partie zvýrazní," vyjmenovala stylistka silné i slabé stránky Lenčiny postvy.

„Abychom Lenku rozzářili, použila jsem svěží barvy. První outfit je slušivá meruňková v kombinaci s modrou, tyto barvy blondýnám sluší," ukazuje vybrané modely pro čtenářku styliska Michaela.

Druhý outfit byl v ležérním, francouzském duchu. „Kombinace proužků a červeného krátkého kabátku umocní baret, který dodá francouzský šmrnc," vysvětluje stylistka. „Třetí outfit jsem pojala sportovněji s rockovými prvky. Boty zdobí cvočky, a kabelku zipy. Zajímavě střižený svetr s abstraktním vzorem ubere pár kilo," radí Michaela Stabrynová naší čtenářce, jak si vybírat vhodné oblečení.

Trendy kousky vybírala stylistka pro Lenku v obchodech Anne Christine, F&F, Lindex, Charles Vögele, New Yorker a Takko Fashion.

Jako poslední si čtenářku Lenku vzal do parády profesionální fotograf, před jehož objektivem zapózovala. Jak celá proměna dopadla se můžete podívat v naší galerii!

Proměnu realizovala škola make-upu Surface, www.surfacemakeup.cz, Belgická 14, Praha 2
Líčila: Ilona Rubešová
Česala: Angelika Faltýnková
Styling: Michaela Stabrynová

Obdivujete svět make-upu a rozhodli jste se stát vizážistou? A nebo jen chcete naučit líčit sebe sama? Škola líčení je tady pro vás! Surface professional make-up school je nejnavštěvovanější make-up školou v České republice a nabízí kompletní nabídku rekvalifikačních make-up kurzů pro začátečníky (obor Vizážistika a barvové poradenství), make-up kurzů pro pokročilé, osobních make-up kurzů a konzultací. Probuďte svůj talent a kreativitu v make-up artu a nechte se vtáhnout do úžasného světa make-upu.

Kromě rekvalifikačních kurzů nabízí škola make-upu Surface také rozličné konzultace, kurzy v oblasti líčení, vlasového a módního stylingu, nebo třeba beauty day, tedy den plný krášlení. Navštivte www.surfacemakeup.cz a dozvíte se více.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat