Výhody botoxového ošetření na vlasy

Ten, kdo chce vypadat mladistvě i v pokročilejším věku, pravidelně chodí na omlazovací kúry, jejichž je botox běžnou součástí. Co když ho z obličeje přesunete ke svým vlasům? Zlepší se jejich vzhled i kvalita? Tady jsou odpovědi!

Botox bývá ve světě zkrášlování známým pojmem. Tento hloubkový kondicionační a regenerační proces je nástrojem, který vyhlazuje vrásky, ale také se stará o uhlazenější, lesklejší a zdravější vlasy. Jak to celé funguje?

Jehly? Ne, díky!

Ne, nebojte se, do pokožky hlavy vám nebudou píchat žádné jehly. Místo toho navštívíte salon a necháte o sebe pečovat – pohodlně a bezbolestně. Vlasový botox je 100% veganská hloubková kondicionační kúra, která zachovává strukturu pramenů nedotčenou, vlasy vyhlazuje a hydratuje. Jedná se vlastně o výplň pro jednotlivá vlasová vlákna, jež uzavírá roztřepené konečky a pramenům dodává plnost.

Pro koho je botoxová kúra určená?

Jestli pořád nevíte, zda je pro vás kúra tohoto typu vhodná, zvažte, zda jsou vaše vlasy matné, poškozené, bez života, vysušené či polámané. Botox je bezpečný pro jakýkoli typ vlasů, ať už přírodní, barvené nebo chemicky ošetřené.

Čas, který je nutno si vyhradit

Nechemický koncentrát, který může obsahovat složky jako vitamin B5, vitamin E, kolagenový komplex, antioxidanty, kaviár či oleje (v závislosti na přesném produktu), bojuje proti známkám stárnutí a křehkosti. Každé ošetření se přitom bude trochu lišit. Záleží na úrovni poškození. Botox se však vždy nechává působit od 20 minut až po hodinu.

Výsledky jsou viditelné až čtyři měsíce

Jakmile je čas produkt opláchnout, odborník použije speciální šampon a kondicionér pro vyrovnání pH. Následně se vlasy vysuší fénem a vyžehlí. Poté se doporučuje na ně až 72 hodin nesahat a nemýt je. Výsledky mohou trvat dva až čtyři měsíce.

Uvádí se ale, že účinky se dají prodloužit díky mytí vlasů jemným šamponem bez sulfátů a parabenů ne více než dvakrát až třikrát týdně. Chcete-li zajít ještě dál, můžete zvážit spaní na hedvábném povlaku či s čepicí na hlavě.

Jaký je rozdíl mezi vlasovým botoxem a keratinem?

Někteří lidé si pletou botoxové ošetření vlasů s keratinem, protože konečné výsledky mohou být podobné. Mnoho keratinových ošetření však obsahuje formaldehyd, který snižuje krepatění a prameny narovnává chemickou cestou – oproti vlasovému botoxu, jež pracuje s přirozenou texturou vlasů. Poslední věc, kterou je třeba mít na paměti, je, že keratin a botox by se nikdy neměly provádět současně.

Zdroje: www.ilesformula.com/blogs/news/what-is-hair-botox-treatment - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat