Bahno z Mrtvého moře použijte na pleť i vlasy

Koupit ho lze v kyblících, kelímcích nebo sáčcích. Bahno z Mrtvého moře je přírodní kosmetický produkt, který, co se týče všestrannosti, nemá konkurenci. Proč se do něj zabalit od hlavy až k patě? Vyřešíte tím spoustu svých problémů!

Bahno z Mrtvého moře je bohaté na živiny, kupříkladu železo, bór, stroncium, draslík, vápník nebo hořčík. Toto magické bahno je multifunkční, dokáže zklidnit a zmírnit širokou škálu kožních problémů a pomáhá lidem, kteří trpí buď suchou, svědící pokožkou nebo naopak mastnou pletí náchylnou k akné. Že ho ještě nemáte? Je nejvyšší čas se po něm poohlédnout, a to hned z několika důvodů.

Omlazující tělový zábal vytahuje nečistoty

Minerály v bahně z Mrtvého moře mohou omladit celé tělo. Při aplikaci bahno zvyšuje průtok krve do kapilár, udržuje optimální úroveň vlhkosti pokožky a poskytuje jí antioxidanty. Tím, že své tělo obalíte tímto přírodním bahnem, vytvoříte vrstvu, která uzamyká vlhkost, naplňuje póry minerály a zároveň obnovuje přirozenou hydrataci. Když se vlhkost z uzavřené vrstvy odpaří, vytáhne to z těla nečistoty a v neposlední řadě se pleť dočká růžové záře.

Pleťová maska redukuje vrásky

Maska z Mrtvého moře může zlepšit vzhled vaší pokožky tím, že minimalizuje póry, zlepšuje elasticitu a redukuje jemné linky a vrásky. Když bahno z masky z Mrtvého moře zaschne, všechny toxiny přítomné ve vašich kožních buňkách (i z kosmetiky, znečištěného ovzduší nebo nezdravé stravy) se vytáhnou, takže váš obličej bude čistý a svěží.

Vlasový zábal zabraňuje vypadávání vlasů

Vypadávání vlasů je způsobeno řadou faktorů, jako je dědičnost, infekce pokožky hlavy, špatná výživa a stres. Když se sníží průtok krve z cév ve vlasových folikulech, vyčerpá se jejich zdroj kyslíku a potravy, což zabraňuje tvorbě proteinů nezbytných pro udržení vlasů a jejich růst. A když je růst vlasů zpomalený, vlasy předčasně vypadávají. Aplikace pravidelných bahenních zábalů na vlasy naštěstí může snížit infekce pokožky hlavy, zvýšit průtok krve a stimulovat nový růst.

Minimalizuje vzhled celulitidy

Díky vysoké koncentraci minerálů (jako je draslík, vápník a hořčík) bahno z Mrtvého moře podporuje krevní oběh a je nápomocné při redukci celulitidy. Jeho vmasírováním do problémových oblastí vyčistíte své póry od toxinů zachycených v tekutinách a tucích a dočkáte se vyhlazení pokožky zasažené pomerančovou kůží.

Zdroje: www.artnaturals.com, www.arabeauty.com






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat