Podzimní trend, který si zamilujete: Ponča, kápě a přehozy!

První seznámení s tímto trendem by se dalo směle přirovnat ke chvíli, kdy se zachumláte do teplé deky. Ponča, kápě nebo vlněné přehozy jsou tak hřejivé a příjemné, že je nebude chtít ani na den odložit. A jsou letošním podzimním hitem číslo jedna!

Burberry, Roberto Cavalli, Valentino nebo Dolce & Gabbanna. Podzimní přehlídky těchto značek měly jednu věc společnou – na každé z nich se objevila ponča, kápě nebo přehozy v těch nejstylovějších podobách. A krásné kousky se dostaly také do našich obchodů.

Naprostou klasikou, se kterou vás určitě nemusíme seznamovat, je pončo, které se obléká přes hlavu. Variantou, kterou byste také měly znát je kápě, kabát s prostřihy na ruce. Protože jsou paže holé, neobejdete se bez dlouhého svetru vespod nebo vysokých rukavicí. A nakonec letošní jednička – vlněné přehozy, které najdete pod názvy „blanket“ – v podstatě deka, nebo „wrap“ – zavinovací přehoz. Nosit se dají decentně přehozené přes ramena, mnohem praktičtější - a pro většinu žen i lichotivější - je ale kombinace s páskem, kdy látku v pase stáhnete.

Díky tomu, že jde o poměrně objemné vršky, je dobré kalkukovat se spodní částí – zvolit doporučujeme úzké kalhoty, pouzdrové sukně nebo krátké délky. Dobrou zprávu máme i pro dámy s oblejšími tvary. I vy si můžete hřejivého trendu užívat. Místo ponča, které by vám mohlo ještě více dodat na objemu, ale zvolte přehozy s dlouhými předními cípy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat