Ten pravý outfit na pohovor? Poradíme vám

Každý z nás se minimálně několikrát za život chystal na velmi důležitý pohovor. A jak je známo, štěstí přeje připraveným. A to platí nejen při důkladném prostudování vašeho budoucího zaměstnavatele, ale také pro vhodný výběr outfitu.

Většina personálních pracovníků vám řekne, že první dojem je zásadní. A ano, opravdu je. Především v případě pohovoru, kdy se rozhoduje mezi větším množstvím kandidátů. Jakmile tedy zaberete za kliku a vejdete, nelze už couvnout. Dobře si tedy rozmyslete, v čem vás na pohovoru poprvé spatří.

1. Axaram, Fashiondays.cz, 859 Kč, 2. H&M, 599 Kč, 
3. H&M, 599 Kč , 4. Lindex, 699 Kč, 
5. Mexx, Fashiondays.cz, info o ceně v obchodě

Chystáte-li se na pohovor na vyšší či manažerskou pracovní pozici, měli byste volit střídmější outift. Sáhněte především po černé či šedé barvě, kostýmku, ať už se sukní či kalhoty, košili a uzavřené lodičkách. Naopak na nějakou kreativnější pracovní pozici se nemusíte bát rozšoupnout. Barvy a vetší originalita jsou plus. V tomto případě můžete volit i zajímavější střihy a vzory.

Zevnějšek zahrnuje samozřejmě také péči o nehty, vlasy a make-up. Nezapomínejte ani na tuto úpravu a dejte si opravdu záležet. Především ruce o člověku vypovídají hodně, takže si skočte pár dní před tím na manikúru.

Zde přinášíme tip, na jeden kreativnější outfit, a pokud se chystáte brzy na nějaký pohovor, tak přejeme hodně štěstí!

1. H&M, 599 Kč, 2. H&M, 1 799 Kč, 
3. F&F, 599 Kč, 4. Zoot.cz, 259 Kč,
5. Lindex, 599 Kč, 6. H&M, 899 Kč







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat