Komentáře k článku

Mám ráda pohodlí,ale to neznamená že se nemohu obélct i "šik"

JANA 06.04.2018

Tady mi poradí se vším.Nač si namáhat mozek,já už ho vlastně ani nepotřebuji,nebo ANO...?

honzik 04.04.2018

mám ráda pohodlné oblečení, ale to neznamená, že nemohu být elegantně oblečená

konatovka 03.04.2018

Určitě mám ráda pohodlí a to nebrání tomu, abych nemohla být oblečená i do módního oblečení.*1*

Nina 03.04.2018

Nevidím v tom nic divného si nachystat věci na ráno. Já to tak dělám. Ale určitě je to o tom na jakém postu a kde pracujete. Akorát luxusní kousek ze slev ano, proč ne, ale těžko třeba z tesca, bude hezký ale ne luxusní.

alenab 03.04.2018

mám ráda pohodlí, ale ráda bych byla ještě pořád "šik";-)

vera 02.04.2018

Dovedu být elegantní, "šik" a "die fesche Frau". Ovšem, celý život jsem běhala mezi školkou, zaměstnáním, prodejnami potravin a zeleniny. Ve vlastním domě jsem měla práci: uvařit, uklidit, vyprat, vyžehlit, psát s dětmi úkoly, řešit s nimi matematické příklady, vysvětlovat jim, např. "co je to diferenciál?", atd. atd. V sobotu a neděli - o tzv. "víkendu" - jsem okopávala jahody a chodila s dětmi na turistické pochody - samozřejmě tak, jak jim to dovolovala jejich fyzická schopnost v jejich, určitém, věku. A dnes? Jezdím nakole, pěstuji pěší turistiku. Na nákupy chodím pěšky s batohem na zádech (podotýkám, je to velmi dobré k držení postavy a k tomu, aby ženy neměly "nejdelší ruce". Ve smyslu toho článku jsem "nepoužitelná".*3*

ellen 02.04.2018

No, pokud je v tom kolečku nahoře fotka autorky těchto rad, tak to mluví samo za sebe... Od tak prudce elegantní rádkyně ty rady fakt sedí, jistě si každá žena, co si to přečte, nechá poradit, aby vypadala taky tak "krásně" a "elegantně".... XD

Amanita Pantherina 02.04.2018

Nej - je vždy kabelka a boty, ať diktují módní trendy cokoliv, kabelka a boty ve stejné barvě. Kabát, trenčkot, sako, podle počasí. Zapomenout na džíny a nedej bože legíny. Žádná taková zhovadilost jako sportovní elegance neexistuje, můžete nosit k šatům botasky, ale sportovní ani elegantní to není. A potrhané džíny hoďte rovnou do popelnice, pokud chcete chodit oblečení alespoň s náznakem elegance. A než super značky, vždy vypadá lépe kožená kabelka, než ta z vixlajvantu.

kamila76 02.04.2018

Už v duchu vidím ty změny!!! Oblečení si budu připravovat již večer. A budu krásná. Šťastná a veselá!!!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat