Komentáře k článku

renda4141 22.04.2016

Opaluji se ráda na sluníčku, ale závislá rozhodně nejsem. Do solárka nechodím.:-)

deeana 10.08.2015

rozhodně nejsem

glady 28.07.2015

já se taky těším celý rok na léto....

Vanda 09.07.2015

Tak, tak! Sun protect od swissu je perfektní! děti po něm nebyly spálené a já jsem se konečně ze sluníčko neosypala. Doporučuji všem, kteří chtějí kvalitu.

Sandra 26.06.2015

Tak to nás je víc :-D Střídám sluníčko se solárkem a cítím se tak fajň. Ale je fakt že bych si na sebe obyč krém z drogerky nedala a teď díky sun protect od swissu jsem vyzkoušela opravdu kvalitu :) fajn se roztírá, nespálila jsem se a je taky vhodný na citlivou kůži.

Jana 17.06.2015

Já určitě :-D Celou zimu se těším na léto a sluníčko, tak si ho pak dopřávám nejvíc, co to jen jde :) kůži si chráním díky Sun protect od Swissu. Vyhovuje mě, chrání mi kůži, je voděodolný a líbí se mě, že je v balení Panthenol, který jsem si vždycky kupovala po opalování, bezvadně chladí a udržuje krásnou barvu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat