Soutěž o 3 balíčky zrnkové kávy s termoskou od Starbucks

Všechno svítí, voní a je nesmírně magické. Vánoce jsou tu a jejich kouzlu podléhají malí i velcí. Potrhněte jejich neskutečně přitažlivou a opojnou atmosféru s pomocí chutných, horkých nápojů, které pohladí vaše smysly. Tři z vás mohou vyhrát vánoční zrnkovou kávu i s termoskou!

Počátek adventu se datuje někdy do průběhu 4. století, a to do Španělska. Postupem času se ustálil zvyk 4 adventních týdnů. Toto období je časem příprav, rozjímání, očekávání i setkávání se s lidmi a příbuznými, které jsme dlouho neviděli. Tedy jak pro koho. V současnosti se smysl adventu posunul spíš k hektickému nakupování, ale o to víc je žádoucí probrat své plány, starosti i novoroční vize nad hrkem něčeho teplého a smyslně lahodného. Odoláte těmhle stálicím i novinkám?

Výjimečné vánoční období ve Starbucks

Vánoční atmosféra dorazila už i do Starbucks, mezinárodního výrobce kávy a největšího obchodního řetězce kaváren na světě. Ten letos slaví 50. výročí! Originální zimní nápoje se opět doplnily o nabídku, která přímo charakterizuje chuť Vánoc. A vychutnat si ji můžete z ikonických vánočních kelímků a samozřejmě i z Reusable Red Cup-u. Pokud ovšem do Starbucks přijdete se svým vlastním hrníčkem nebo termoskou, automaticky získáváte 10 Kč slevu na nápoj.

Voňavé perníčky vyvolávají vzpomínky

Ti z vás, kteří se již nemohou vánočních svátků dočkat, určitě potěší návrat oblíbeného Gingerbread Latte, které v sobě ukrývá chuť čerstvě upečených vánočních perníčků s espressem a horkým mlékem. Vůně perníčků kromě jiného vytváří krásnou zimní atmosféru a pocit rodiny a domova. Nebo dejte přednost další vánoční klasice –⁠ Toffee Nut Latte. Jeho bohatá krémová chuť sladkých karamelek v kombinaci s praženými oříšky, espressem a horkým mlékem zahřeje každého milovníka kávy.

Oba vánoční nápoje si můžete vychutnat i v ledové verzi jako Frappuccino a letos dokonce i v úplně veganské verzi s mléčnou alternativou a veganskou šlehačkou. Čokoholiky zase nadchne žhavá novinka Salted Caramel Hot Chocolate. A není divu. Slaný karamel patří k oblíbeným svátečním nápojům. Ostatně, právě on je nedostižně a hříšně lahodnou sladkostí, která směle konkuruje i královně mezi cukrovinkami –⁠ samotné čokoládě.

Co když nestíháte, nebo máte omezené možnosti?

Pokud toho aktuálně máte hodně, nebo do kavárny nemůžete, zasoutěžte si o 3 balíčky, které vždy obsahují 1x vánoční zrnkovou kávu + 1x vánoční termosku, kterou nebudete chtít dát z ruky. Kávu si tak vychutnáte v pohodlí domova i na cestách. A nezapomeňte si k ní zapálit svíčku. Jedna z barev na adventním věnci by měla být fialová (nebo modrá), která symbolizuje pokání, ztišení a čekání. K vynikající kávě ideální symbolika!

Více informací najdete na webových stránkách www. starbuckscoffee.cz.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 ze tří balíčků s kávou a termoskou od Starbucks!

Soutěž probíhá od 5.12. do 15.12.2021

Vyhrává 90., 150. a 240. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat