Komentáře k článku

Petr 29.04.2020

Stačí přidat jedno rajče do vývaru a má po stejný efekt. Rajče samo o sobě obsahuje kyseliny a zároveň dá vývaru další chuť

hojeninr 26.04.2020

pivo

Petr 25.04.2020

Nakyslý kuřecí vývar je určitě lákavá polévka, ale spíše se mi zdá, že je to pěkná kravina :-D, škoda toho kuřete...

Pink Petr 25.04.2020

Taková HCl jistě rozloží ještě více chrupavek, o H2SO4 ani nemluvě. "Kyselino sírová, zdraví neškodná skoč do mne".

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat