Komentáře k článku

Anonym 05.06.2023

Nejlepší by bylo to zakázat ale vždycky se najde někdo komu je jedno že někdo jiný Trpi hlavně když on si smlsne 😕

Anonym 05.06.2023

Jo je to hrozný

Michal Stránský 24.07.2022

Lidi jsou odpad... Ano každý musí jíst, ale my zabíjíme jen pro zábavu...

Karolína 06.02.2022

No a co ??? Se slej vařící vodou idiote

Franta 03.02.2018

jezis vy nadelate u nas na vesnici zase zereme psy a pak se tak nalejem rumem ze pak trpime i dva dny!!!! a voni prej krevety....

Důstojnou smrt mému jídlu! 03.02.2018

Podmořský život paradoxně zachrání lidská špína. V mořích je tolik plastů, který se rozpadá na microšupinky, které jsou potom v tělech mořské fauny. To nejlepší co život v moři může potkat je, aby přestal být lidmi považován za zdravé jídlo. I humr raději bude žít s plasty o něco kratší život (jako kuřák u člověka), než žít ještě kratší život zakončený uvařením zaživa. A kdo někdy viděl, jak se krabi a humři připravují, tak ví, že trpí tak, že si to ani neumíme představit. To je jako opařit a škubat živou slepici. Přitom stačí jedna rána kamenem nebo píchnutí nožem. (To je smrt lepší než mají i mnozí lidé) Mám humry rád, zaživa by je fakt vařit nemuseli, to souhlasím.

xxx 03.02.2018

Lidi jsou zmrdi, viz zdejší předchozí komentáře. Osobně mi nevadí, že IS někomu řeže hlavy. Většina těch primitivů na obou stranách si to beztak zaslouží. Vadí mi bezdůvodné týrání zvířat, která nikdy nikomu neublížila a za nic nemohou. Ideálním řešením by bylo naházet všechny, kteří toto schvalují a nebo se na tom podílejí ať jako kuchaři, nebo jako zákazníci, taktéž zaživa do vroucí vody. Nic jiného si totiž tito "lidé" nezaslouží.

Petr 03.02.2018

a co má bejt, klidně i 4 minuty

To bych chtěl vidět tebe kdyby ses 4 minuty vařil než bys umřel Petr 05.06.2023

🙄😒

Kunda 03.02.2018

No a co...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat