Komentáře k článku

Jana 23.09.2023

Na kolace se chystám zítra nejvíce dělám s tvarohem

Rebes 27.04.2023

To já bych mohl mák uvnitř i navrch.

Mirek 15.04.2023

Já ještě pod posypku zamáčknout 1/2 čtvrtky jablka,mňam!

Segetova Jana 16.03.2023

Není lepší polohrubá mouka?

anna 12.03.2023

mám chuť

VERČA 02.03.2023

Vevnitř tvaroh, nahoře povidla a hodně posypky.

Radek 14.01.2023

Přimlouval bych se i čas, jak dlouho asi péct a pak už hlídat pro muže, kteří jsou v kuchyni nováčci, alespon přibližně. Radek.

Lena 23.10.2022

Přesně takové koláčky dělám a jsou výborné. Tvaroh a povidla vedou.

Jirka 23.10.2022

Místo másla používa naše babička sádlo.Těsto je vláčnější a méně vysušené.

armando 22.10.2022

ok

Petr 22.10.2022

To je klasika, uvnitř tvaroh a nahoře povidla

Siraellen 21.10.2022

povidla

hana 21.10.2022

jabikova povidla

Jitka Kenclová 21.10.2022

Kdybych mohla,vzala bych všechny varianty.

Zena laskova 21.10.2022

Jedině s tvarohem

Vlaďka 21.10.2022

jako malá povidla, teď jednoznačně tvaroh

Ren 20.10.2022

my povidla

Pekarková Ludmila 20.10.2022

tvarohová nápln je epes.

Anonym 20.10.2022

všechny náplně jsou dobré.

Eva 20.10.2022

Všechny náplně jsou fajn

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat