Milionové překvapení jako dárek

01.12.2016 | Magazín

Udělejte svým blízkým radost exkluzivním vánočním losem, u kterého je 99,9% šance na výhru. Přinášíme vám tip na dárek, který si užijete všichni společně.

Co letos zkusit originální dárek, který je kombinací příjemného napětí a radosti? Darujte zážitek a téměř jistou výhru. Vánoční losy Milionové překvapení v hodnotě 500 Kč přinášejí hlavní výhru ve výši 10 milionů korun a 99,9% šanci na výhru minimálně 200 Kč.

Ať už máte dárky rozmyšlené a potřebujete k nim ještě něco extra nebo stále vybíráte, tápete a odkládáte nákup na poslední chvíli, s losy Milionové překvapení rozhodně nemůžete šlápnout vedle. 

Navíc si jeden los můžete koupit i pro sebe a pak ho setřít spolu s ostatními. Ne, tohle rozhodně nebude dárek, který vás a vaše blízké nechá chladnými. A kdo ví, třeba vstoupíte do nového roku jako novopečení milionáři.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat