FOTO: Módní faux pas. Herečka si polepila bradavky náplastmi!

18.01.2011 | Osobnosti

Na předávání Zlatých glóbů se herečky předhánějí, která bude mít dražší a krásnější róbu. Některé z nich dokonce ze strachu, co slídivé oko fotografů odhalí, použily důmyslné triky - jako herečka Hayden Panettiere (21).

Dokonalé módní faux pas! Herečka Hayden Panettiere si oblékla na večírek televize HBO po vyhlásení cen Zlatý glóbus šaty, které byly při použití blesku fotografů průhledné skrz naskrz. Hayden si to uvědomila a intimní partie si raději polepila náplastmi. Nebylo by ale více prozíravé nebrat si na takovouto akci šaty, které jsou průsvitné?

Hvězdou odmala

Již odmala byla Heyden Panettire od své matky Leslie tlačena do showbyznysu a už v osmi měsících hrála v reklamách. Natočila jich přes padesát a v necelých pěti letech byla vybrána do seriálu One Life to Live, ale do pamětí Američanů se zapsala rolí Lizzie Spauldingové bojující s leukémií v seriálu The Guiding Light, který se natáčí od roku 1952. Díky tomuto získala sympatie diváků a o další nabídky nebyla nouze (Vzpomínka na Titány, Aféra s náhrdelníkem, Rychlý Stripes, Princezna ledu, Ally McBealová - dcera Ally).


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Skutečná televizní hvězda se z Hayden Panettiere stala díky seriálu Hrdinové (Heroes). Hayden hraje jednu z hlavních postav, roztleskávačku Claire, která má schopnost regenerace. Hayden si sice naoko stěžuje, že Hrdinové jí "zničili život", protože kamkoli se teď hne, má v patách paparazzi, ale ve skutečnosti dokáže svou popularitu dobře využít. Vytvořila vlastní design triček pro svůj on-line obchod, navrhla kabelky. Hayden se v roce 2007 rozešla se svým přítelem Stephenem Collettim a od té doby je sama. Když nehraje, tak ráda tančí, zpívá, jezdí na koni, dělá gymnastiku, karate, box, bere lekce klavíru, plave, ale úplně nejraději tráví čas na manikúře.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat