Z baculky je vychrtlina! Jennifer, 36 kilo dole už je příliš!

Tak moc baculatá zpěvačka Jennifer Hudson (29) toužila po sexy postavě, až to přehnala. Během krátké doby přišla o neuvěřitelných 36 kilogramů tělesné váhy!

Výstražný ukazováček nad Jennifer zdvihají hlavně dietologové, kterým se drastický úbytek váhy u oblíbené zpěvačky ani trochu nelíbí.

Jak moc od narození svého syna Davida Daniela zhubla, předvedla na předávání filmových cen Oscar, kam dorazila v těsných oranžových šatech. Pozornému oku přítomných neuniklo ani to, že Jennifer ztratila kila nejen v bocích a na bříšku, ale také v dekoltu, který výrazně ztratil na objemu.

Kdo si ale myslí, že za štíhlejší postavou Jennifer stojí zdravější jídelníček a tvrdá dřina v posilovně, je na omylu. Zpěvačka se totiž stala tváří produktů na hubnutí, a tak její kila jdou dolů s pomocí chemie. I proto mnozí z jejího okolí bijí na poplach! „S dietním programem společnosti WeightWatchers už zašla moc daleko. Vypadá možná dobře, ale pokaždé když ji vidím, vypadá hubenější a hubenější. Kam až tohle zajde?" nechala se slyšet dietní sestra, kterou si pozvali do televizního pořadu, aby se k nové postavě Jennifer Hudson vyjádřila.


Je vás rodinný rozpočet v minusu?
Spolu to změníme! Volejte kartářku Elenu

Sama zpěvačka ale na doporučení odborníků nereflektuje. Stojí si za tím, že má vše pod kontrolou.  „Mým cílem je cítit se dobře, být zdravá a nacpat se do šatů menší velikosti," uzavřela debaty se smíchem Hudson.

Jennifer Hudson je také držitelka Oscara za vedlejší roli, v muzikálu Dreamgirls, vystřihla si i malou roli ve zfilmovaném seriálu Sex ve městě, kde hrála postavu Louise, asis­tentky novinářky Carrie Brad­shaw, kterou hraje Sarah Jessica Parker.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat