Módní oscarová inspirace: Tyhle krásky okopírujte!

Máme za sebou letošní udílení nejslavnějších filmových cen Oscar. A zatímco všichni gratulují Leonardu DiCapriovi, který se konečně po letech dočkal své první zlaté sošky, my se podíváme, kdo z přítomných okouzlil kritiky nikoli filmové, ale módní.

Takže komu to na červeném koberci letos opravdu seklo?

Cate Blanchett

Zdá se, že půvabná Cate snad ani nedokáže šlápnout vedle. Letos v róbě Armani vyrazila dech všem přítomným. Dokonalost sama!


Charlize Theron

Rudá téhle herečce ohromně sluší. A róba Christian Dior s velmi hlubokým výstřihem byla skvělou volbou. Oceňujeme i dobře vybraný šperk.

Jennifer Lawrence

Také Jennifer sáhla po róbě Christian Dior a vyplatilo se. Kombinace tělové, černé a krajky jí prostě neuvěřitelně sluší!

Margot Robbie

Metalické šaty mohou být pořádným průšvihem, ovšem nikoli v tomto případě. Róba Tom Ford je prostě dokonalá – slavností, elegantní, originální... Co víc si přát?

Rooney Mara

Měla jednu z nejzajímavějších rób celého večera (je značky Givenchy). U takovýchto šatů hrozí nebezpečí, že v nich člověk bude působit jako šašek, ovšem Rooney díky dokonalé postavě a minimalistickým doplňkům (body za účes) vypadala prostě skvěle!

Alicia Vikander

Jak být za princeznu, ale nemít na sobě závěje volánů a krajek? Jak zvolit – pro červený koberec – nevšední barvu, ale přesto nepůsobit jako úlet? Z Alicie a její róby Louis Vuitton by si mohly vzít příklad všechny hvězdy, které touží právě po výše popsaném.

Olivia Munn

I výraznější barvy na červený koberec patří! Zvláště když se vyjímají na takových šatech, jaké zvolila Olivia (jsou z dílny Stelly McCartney). Navíc jsou jasným důkazem, že jednoduchá róba ženské postavě prostě lichotí.

Brie Larson

Temně modrá róba Gucci také poutala pozornost. A oprávněně. Zkrátka dokonalost sama.

Lady Gaga

Zpěvačka se rozhodla sáhnout po outfitu, jenž je na pomezí mezi róbou a overalem. A sklidila nejen body za originalitu, na rozdíl od některých z předchozích ročníků v pozitivním slova smyslu.

Jared Leto

A abychom nezapomínali na pány – v záplavě smokingů a obleků se vyjímal zpěvák a herec Jared Leto. Vděčil za to především obleku Gucci.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat