10 věcí, co jste NEvěděli o Sexu ve městě

Je neuvěřitelné, že od první epizody seriálu Sex ve městě v červnu uplyne už 18 let. Ano tenhle seriál už bude vlastně plnoletý. A tak není od věci prozradit si o něm pár zajímavostí.

Tak například tušili jste, že…

...všechno mělo skončit jinak?

Dokonalý happy end v podobě naplněného vztahu hlavní ženské hrdinky Carrie (Sarah Jessica Parker) a Pana Božského rozhodně nebyl něčím, co scénáristé a producenti původně zamýšleli. Jenže diváci (a především divačky) si žádali své. A tak se tvůrci rozhodli vyhovět publiku.


...ne všechny úsměvy mezi hrdinkami byly upřímné?

Jedna věc jsou postavy v seriálu, druhá ženy, které je na plátně/v televizi ztvárňují. A ne vždy si herečky „sednou“. Podle šuškandy z natáčení se Sarah Jessica Parker (Carrie) nesnášela s Kim Cattarall (Samantha). Důvod? Peníze! Sarah totiž měla poněkud vyšší honorář než ostatní herečky…

...Sarah si díky seriálu vybavila šatník?

Postava Carrie byla pověstná svou sbírkou oblečení a botek. A kdepak tohle všechno skončilo? Jak jednou přiznala sama Sarah Jessica Parker, pokud se nejednalo o designové kousky, které museli producenti vrátit, drtivou většinu oblečení si odnesla domů.

...nejen Carrie byla cudná?

Tedy v přeneseném slova smyslu – její představitelka si nechala do smlouvy přidat dodatek, podle něhož nebude mít postava Carrie žádné nahé a explicitní milostné scény. Také byla jediná z hrdinek seriálu, která i do postele chodila v podprsence.

...slavná balerínka byla z výprodeje?

Carrie proslavila tzv. sukni balerínku, tedy tylovou sukničku připomínající kostýmy baletek. Má ji ve znělce seriálu, a kdo by si myslel, že se jedná o nějaký kousek od slavného návrháře, mýlil by se. Sukně prý byla odkudsi z výprodeje a nestála ani 5 dolarů (tedy něco kolem 100 Kč).

...herečky rády jedly i na place?

Kdo by si myslel, že všechno to jídlo, nad kterým postavy rozebíraly své osudy, filmaři prostě po dokončení scény vyhodili, mýlil by se. Sarah Jessica Parker tvrdí, že ona a Cyntia Nixon (Miranda) vždycky všechno snědly.

...ale koktejlů si zrovna neužily?

Slavný koktejl Cosmopolitan, jehož obliba díky seriálu v Americe stoupla do závratných výšin, byl ve skutečnosti na place ředěnou brusinkovou šťávou, šampaňské „hrála“ zázvorová limonáda a v roli červeného vína vystupoval hroznový džus.

...Matthew McConaughey měl být původně Baldwin?

Charismatický Matthew McConaughey si v jedné z epizod zahrál sám sebe. Ovšem nebyl prvním, koho tvůrci pro tuto příležitost oslovili. Původně totiž chtěli, aby se v seriálu sám za sebe objevil Alec Baldwin. Ten však odmítl. A nebyl jediný – následovali Tom Cruise a Warren Beatty. Teprve  Matthew McConaughey na nabídku kývl.

...Cynthia Nixon není zrzka?

Mirandina zrzavá barva vlasů je ve skutečnosti dílem kadeřníka, Cynthia je totiž od přírody blondýnka. Mimochodem, v knižní předloze je Carrie černovláska, ale producenti se rozhodli ponechat Sarah Jessicu Parker jako blondýnu.

...Sarah si podpatků opravdu užila?

Postava Carrie byla proslulá láskou k nádherným botičkám na podpatcích závratné výše. Ovšem to znamenalo, že její představitelka strávila na jehlových podpatcích klidně i 18 hodin denně. Těžko si představit, že se to na jejích chodidlech nepodepsalo...







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat