Recept na štíhlou postavu podle Julie Roberts

Herečka Julia Roberts věří, že ve svém věku a po třech dětech vypadá skvěle díky starému zlatému moudru, které radí dělat všechno s mírou. A tak střídmě cvičí, drží dietu a také hřeší. Tím pádem nemá v životě žádné výkyvy ani problémy udržovat svou postavu štíhlou. To vše jí pomáhá zůstat svěží a k nakousnutí i před padesátkou.

„Myslím, že kdybych věděla všechno o cvičení, zřejmě bych vypadala, jako by mě slepili dohromady páskou. Prostě bych bláznila. Takže myslím, že je lepší zůstat v klidu, pít svou vodu, hodně spát a radovat se,“ svěřila osmačtyřicetiletá herečka magazínu People.

Svým dětem a manželovi Danielovi občas a ráda vaří. Zdravě.

„Rozhodně se snažíme jíst rozumně. Takže vždy svým dětem říkám, musíte jíst dobré věci, aby se vám do těla dostalo to dobré,“ dodala hospodyňka Julia.

Stejně jako v devadesátých letech i dnes je tváří módních značek. Naposledy si užila roli modelky pro módní dům Givenchy.

„Pamatuji se, jak jsem byla v New Yorku a šla dolů po Madison Avenue kolem opravovaného butiku Givenchy. A najednou jsem tam byla já. To je jeden ze vzácných momentů, zvláště v mém už pokročilém modelingovém věku, kdy jsem si řekla, ok, to vypadá dobře,“ dodala hvězda filmu Pretty Woman.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat