Julianne Moore: Manželství by nemělo být dřinou

Herečka Julianne Moore není zastánkyní životní filosofie, podle níž se musí na fungujícím vztahu dřít. Podruhé vdaná hvězda sice přiznává, že jisté úsilí k udržení manželství vynaložit musí, ale rozhodně si nemyslí, že se má za každou cenu dřít na něčem, co nemá budoucnost a stojí člověka víc strasti než slasti.

„Nesnáším, když se tomu říká práce, protože by to mělo být příjemné, ne? Myslím, že to vyžaduje úsilí, ale nemyslím, že by to měla být práce, protože to pak zní dost mizerně,“ svěřila pětapadesátiletá Julianne v rozhovoru pro deník The Mail.

Jahodově zrzavá kráska se poprvé vdala v roce 1986 za kolegu Johna Goulda Rubina, manželkou Barta Freundlicha se stala v roce 2003. A po třinácti letech jim to stále klape.

„Vždy mě umí rozesmát. Včera jsem se chystala vyrazit na schůzku a on mi poslal zprávu. Smála jsem se tak silně, až mi tekly slzy, musela jsem se vzpamatovat, než jsem mohla vyrazit na tu schůzku,“ svěřila Julianne s tím, že druhý manžel je výjimečný a kouzelný muž.

S Bartem má Julianne osmnáctiletého Caleba a čtrnáctiletou Liv.






Celkem 10 komentářů

vivi11
10.08.2016
ano
moniika
02.07.2016
verrca
29.06.2016
ano
renda4141
29.06.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat