I módní ikony umí šlápnout pořádně vedle. Podívejte!

Prestižní hudební ceny American Music Awards jsou událostí, kterou si nechá ujít jen málokterá hvězda (nejen) amerického hudebního nebe. Ovšem ne každá na červeném koberci zazáří!

Které celebrity tentokrát neměly při výběru rób na slavnostní večer šťastnou ruku?

Zoë Saldana

Vezměte klasický černý overal, kterým nic nezkazíte, a doplňte ho pruhovaným lesklým kobercem… Výsledek? Naprosto nepochopitelný outfit, který Zoë rozhodně nesluší.

Lauren Giraldo

Jako by tomuto outfitu něco hodně chybělo a něco hodně přebývalo… Navíc Lauren rozhodně ani nesvědčí nevýrazná barva róby. Zkrátka tohle nevyšlo…


Kat Graham

Kat tak nějak působí, jako by si odskočila z pláže – a přes plavky přehodila síťované pareo. Případně jako by právě vyšla z koupelny, kde se připravovala na vášnivou noc…bohužel ne společenskou.

Kiki Palmer

A když už jsme u celebrit, které se oblékly, jako by se chystaly úplně někam jinam než na slavnostní udílení hudebních cen, nesmíme opomenout Kiki. Její „róba“ je totiž vyslovený průšvih.

Olivia Munn

Převléknout se na červený koberec za „roztomilou panenku“ je také pořádné šlápnutí vedle. Možná by nebylo od věci, kdyby se příště Olivia poradila se stylistou (nebo si našla nového).

Joan Smalls

Tyhle šaty nějak nedávají smysl. Změť vzorů, krajka, které se k nim vůbec nehodí, střih připomínající letní šaty, které si většina z nás oblékne na dovolené…

Karlie Kloss

Stává se málokdy, aby se Karlie objevila na seznamu „nepovedených outfitů večera“, a proto ji nemůžeme vynechat. Touha být za každou cenu originální nemusí v mnoha případech znamenat sázku na úspěch.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat