Jennifer Aniston chce letos k Vánocům jediný dárek: Být doma s manželem

Herečka Jennifer Aniston přiznala, že na drahé vánoční dárky moc není. Nejraději má ručně vyráběné pozornosti od příbuzných, které ji vždycky překvapí. Letos si ale nepřeje vůbec nic - jediné, po čem touží, je trávit volné dny u stromečku se svým manželem Justinem Therouxem.

„Chtěla bych odjet a sdílet s ním nádherný zážitek, to by byl náš dárek,“ tvrdí sedmačtyřicetiletá exmanželka Brada Pitta.

Vánoce pro Jennifer bývaly obdobím cestování. Rodiče byli rozvedení, tak trávila Štědrý večer s matkou a druhý den jela k otci. Poté objížděla prarodiče a především své řecké předky.


„S mámou jsme šly do taverny v New Yorku. Užily jsme si tam společně Štědrovečerní večeři. Pak jsem se vzbudila a byla na Boží hod s mámou, poté jsem jela s tátou k mé nevlastní mámě v Jersey. Pak jsem jela k babičce do Pensylvánie a viděla všechny Řeky. Cestovala jsem hodně. Ale těšívala jsem se na to. Zvlášť na ty Řeky, protože je s nimi tolik zábavy,“ dodala v interview pro magazín Parade.






Celkem 9 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat