Mila Kunis: Na mateřství mě připravili mí psi

Mila Kunis doporučuje všem budoucím rodičům, aby si nejprve vyzkoušeli život se psy. Ona sama totiž před porodem potomků s čtyřnohými kamarády člověka žila. A věří, že ji připravili na mateřství lépe než cokoli jiného. S manželem Ashtonem mají čtyřměsíčního Dimitrije a dvouletou Wyatt.

„Je to stejné jako mít psa,“ odpověděla Mila na to, jaké je být rodičem.

Mám také dva psy, vlastně jsem vždy měla psy. Je to dobrý trénink na dítě, nedělám si legraci. Rozdíl je v tom, že své dítě nemůžete dát někomu, když jedete někam pryč. Ale mateřství je krásné, myslím, že je fantastické. Myslím, že jsme oba čekali na to, až to budeme mít v hlavě srovnané v tomto životě, než jsme měli dítě, a myslím, že to je velmi důležité,“ prohlásila ukrajinská rodačka Mila.


Kunis poznala manžela Ashtona Kutchera už v devadesátých letech, když natáčeli seriál Zlatá sedmdesátá. Ačkoli ona byla do něj zakoukaná, s ním to tehdy nehnulo. A začal žít se starší Demi Mooreovou, jejímž manželem byl v letech 2005 až 2013, rozešli se ale už v roce 2011. V první polovině roku 2012 začal Ashton randit s Milou a v červenci 2015 se vzali.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat