Komentáře k článku

DAGMAR 23.01.2022

podle mě je nejkrásnější princezna Diana

Lizz 29.07.2013

Iba k týmto absurdným komentárom, Marilyn Monroe, Mila Kunis ani Audrey Tatou nie sú Britky! Selene a Džana--> Audrey Hepburn, síce mala Holandské aristokratické korene, avšak narodila sa v Bruseli ale občianstvo mala po celý život Britské!! (po jej otcovi "Joseph Victor Anthony Ruston") "to predsa vie každý, čo číta životopisné knihy" tak aby to naozaj každý vedel, odporúčam: Audrey Hepburn od Barry Paris a spomienkovú knihu od jej syna Seana HEpburna Ferrera- Audrey Hepburn- An elegant spirit ;) (tam máte dokonca odfotené všetky jej pasy a aj rodný list ako dôkaz..)

Selene 28.07.2013

To sú čo za nezmysli v tých komentároch , Keby sa Diana nevydala za Princa Charlesa tak Viliam by bol taký škaredy ako Edward VIII jeho prastrýko to znamená ,že Diana bola pekná . Každá s týchto dám je svojím spôsobom krásna a mimochodom tie najmladčie ročníky v tomto rebríčku ešte ani na svete neboli ked tie v popredných stupňoch rebríčka začali žiť. Audry Hepburn je Holandská šlachťičná to vie každdý brozumný človek čo číta životopisné kihy a pozerá biografické filmy ,>:(

Yegor 25.07.2013

Ty dnešní umělotiny a Photoshopky na Audrey Hepburn prostě nemají...

džana 03.04.2013

odkedy bola audrey hepburn britka? holanďanka ale možno... :-) a bola neuveritelná.

klaudy 03.04.2013

jedina ktora je tu pekna je cheryl cole ale dobre :D

Dudla 03.04.2013

No podle mě je hezčí Audrey Tatou<3

Zuzka 1313 25.10.2012

A kde je Mila Kunis?:-O

Patrícia La Demižon 25.10.2012

Marilyn Monroe bola najkrajšía :)

Karel 15.07.2011

Ti Britové mají nějaký divný vkus;*(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat