Komentáře k článku

lenka 24.05.2013

az na tu cernosku a tu versace co vyzera jak z filmu tima burtona su vsetky ok si myslim.. a niektora zeny su velmi stihle prirodzene..mam kamosku ktora je chuducka a anorekticka teda nie je.. si inak myslim, ze pamelu a courtney by som teda vychrtlimi nenazvala..su normalne.. a ta posledna zoe, ved je nadherna.. chore tieto clanky..na jednej strane pisu jak su vsetky vychrtle a potom ked zacnu mat nejaky tvar zas pisu jak pribrali..

tina 20.03.2013

aaale v pohode su...až na Versace :-/

Chitsa 06.11.2011

Myslím, že normální nositelné šaty (např.na plesy) víc sluší holce s tvary (samozřejmě nic se nemá přehánět, takže v normě), ale šaty co se dělají na přehlídky jsou jiná kategorie...

Chess 06.11.2011

Fakt stupidní článek. Většina z nich má normální štíhlou postavu.. a ten zbytek co trpí anorexií ? tak za to už může hlavně společnost, která je k tomu donutila.. A u modelek je štíhlost podmínkou, protože šaty nikdy nebudou tlusté holce slušet tak jako té štíhlé. Přiznejte si to. :))

KÁJÍ Chess 14.11.2012

ne myslím že nemáte pravdu... sluší i plnějším tvarům...!!

Katka Chess 19.03.2013

Normalne stihle?...To asi slecna nemyslela vazne:) Normalni je mit urcite procento telesneho tuku:) a proc se klade takovy duraz na vyhuble modelky...zadny ze jim vice slusi saty...maji byt pouze chodici raminka a nesmeji byt vyraznejsi nez model, ktery predvadi:)..cira fakta;-)

Lucia 06.09.2011

Versace? a čo Alek Wek fuuuj všetky su hrozné...

helena 05.09.2011

Co je to za hloupý nadpis ? Až na nešťastnou Allegru jsou to štíhlé, pěkné holky, ovšem pokud za pěkné považujete české tzv.boubelky, tak pardon*1*

Zdenka helena 21.11.2012

Ano jsou hezke,vypadají normalně a velice jim to sluší.

Alena 27.08.2011

Kromě Versace normální štíhlé holky, co furt máte? Málokdo má tu vůli dietu držet stále, pokud se ony samy cítí dobře a vyhovuje jim to, je to jejich věc, tak proč do nich stále rýpou!!!!!

nic 24.08.2011

Versage je snad anorektička ... =// ;*(

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat