Komentáře k článku

Steve Rush 29.07.2018

Vše záleží na krevní skupině. Každá krevní skupina může přijímat různé potraviny bez vedlejších důsledků a jiné potraviny jako neutrální a jiné jako jedy. Viz: Jezení podle krevních skupin. To co pro jednoho znamená zdravá strava, pro jiného znamená smrt. Viz. RAJČATA. Jedná se o Lektinová spojení - Která jsóu v každé potravě. Lektinová spojeni spúsobují nemoci, denegeraci a i smrt.

aster Steve Rush 03.09.2018

Jděte s takovými "poznatky" do háje - nebo spíš k psychiatrovi...*6*

konatovka 25.07.2018

Určitě bych nechtěla mít viscerální (břišní tuk), protože ten je pro zdraví velmi škodlivý, jsem ráda, že ho nemám. Do žádných diet bych nešla, ale cukr ve stravování nepotřebuji, řídím se radami odborníků pro zdravou výživu.:-O

nea 25.07.2018

Souhlasím s autorkou. Všeho moc škodí a jít do extrému se zdravou výživou není až tak v pořádku.

helus 25.07.2018

Sem tam si tučné dám.Máme rádi tlačenku.

ovace 24.07.2018

z tuků pouze avokádo

Siraellen 24.07.2018

skvělá kuchařka

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat