Zoufalá manželka Eva Longoria v nejrafinovanějším výstřihu, jaký jste viděli!

Herečka Eva Longoria (36) je sice malá vzrůstem, měří pouze 157 cm, ale to neznamená, že na sebe neumí strhnout veškerou pozornost!

Přesvědčit se o tom mohli hosté na večírku Nadace Eva Longoria, kam herečka dorazila ve velmi smyslném výstřihu. Ten nenechal nikoho na pochybách, že tato seriálová kráska má co ukázat!

Jak sama Eva ale tvrdí, vizáž nedostala do vínku od přírody, ale tvrdě na ní celý život dře. A i když vydala úspěšnou kuchařku receptů, laskominy v ní obsažené si sama dopřává jen výjimečně. Stravuje se prý zdravěji a hodně cvičí.

„Nemůžu si dopřát červený sametový dort z mé kuchařky každý den nebo nějak často. Musím totiž na své vizáži pracovat, abych vypadala, jak vypadám. Musím cvičit a sledovat, co můžu sníst, ale musím jíst také především věci, které jsou zdravé,“ přiznala Eva v rozhovoru pro týden In Touch.

Na večírek Nadace Eva Longoria dorazila také herečcina blízká kamarádka, návrhářka Victoria Beckham a řada dalších známých tváří. „Moje krásná kamarádka mě přišla podpořit, mám ji moc ráda!" napsala k fotce s Victorií na Twitteru Eva.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Vepřová pečeně

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat