Topmodelka Heidi Klum v 38 letech a po čtyřech dětech: Jen v rouše Evině!

Topmodelka Heidi Klum (38) zapózovala pro magazín Allure a neměla problém odhodit nejen šaty, ale i spodní prádlo. Po čtyřech porodech a se čtyřicítkou na krku je to odvážný čin, ale s její postavou si to Heidi může bez nejmenších výčitek dovolit.

„Jsem hrdá na to, že v tomto věku nemám za sebou žádné zákrok plastických chirurgů. Pro ​​každého je hezké něco jiného, ale pro mě jsou odstrašujícím příkladem mladší dívky, které tomuto trendu podlehly," řekla Heidi v rozhovoru pro magazín.

Modelka německého původu otevřeně promluvila io jejím rozchodu s manželem Sealem, se kterým se rozhodli rozvést po sedmi letech. „Nic bych neměnila. Nelituji nic, co se stalo. Věci prostě dopadly tak, jak dopadly. Ale někdy musíte jít od sebe, abyste na to přišli," vysvětlila Heidi, která počátkem dubna podala definitivně žádost o rozvod. V ní žádá mimo jiné střídavou péči o společné děti a navíc chce zpět i své dívčí příjmení Klum.

Nejdražší část světové topmodelky? Nohy!

Modelka sice dělá reklamu hlavně na vlasovou kosmetiku, ale podle jiného klienta má hodnotnější nohy. Proto ji poslal do pojišťovny, aby jí krásné nožky pojistili pro případ, že o ně přijde či si je jakkoli zraní. Německá topmodelka dostane v případě jakéhokoli poškození dolních končetin v přepočtu 35 milionů korun.

Jenže ne obě nohy mají stejnou hodnotu. Inspektoři z pojišťovny při prohlížení našli na jedné starou jizvu.

„Já jsem si je osobně pojistit nechtěla, ale jeden z mých klientů na tom trval. Byla jsem v Londýně a musela jít na to místo, kde mi nohy prohlédli. Oni se na ně podívali, mám na jedné noze jizvu, jak jsem spadla na sklo, takže tato (levá) noha není tak cenná jako ta tato (pravá),“ práskla na sebe před časem Heidi.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat