Komentáře k článku

Siraellen 16.07.2019

vím jak je to nepříjemné

ovace 16.07.2019

mám rád její hudbu

Jana 14.07.2019

Také si myslím,ze ji z toho az "preskocilo" co si teď na sebe obléká a jak vypada,je dle mého názoru i reakcí na její duševní rozpoložení. Jinak věřím,ze byla opravdu hluboce zalaskovana a ze ji to semlelo.

nea 14.07.2019

Já se taky vzpamatovávám ze smrti blízké osoby už pár let a ještě nejsem smířená a nikdo o tom nepíše.

Jana nea 14.07.2019

To je bohužel - nebo bohudík osud nás ne "celebrit" nikdo o nás nepíše 😯

Marcela 14.07.2019

Není divu,že to trvá i tři roky.Umřel nám jediný syn,je to už rok a půl a nemůžeme najít energii,smysl a co dál se životem...nemáte chuť se smát,nic dělat,prostě prázdno...lidi vás dokola nechápou,mají přiblblé rady,nemají pochopení ani soucit....kdo to nezažil nepochopí..takže ji chápu,ztratit partnera musí být hrozné....

M. 13.07.2019

Tak hlavně je třeba říct, že skutečnost je taková, že se z jeho smrti doteď nevzpamatovala a trpí těžkou anorexií. Podívejte se na její aktuální fotky, ta dáma je velmi psychicky nemocná - a začalo to právě po smrti jejího manžela.

helus 13.07.2019

Krásná žena,s krásným hlasem.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat