Modelka se vzhledem muže prý nahradí Kurkovou i Herzigovou. Líbí se vám?

Krásu českých žen opěvují domácí i světová média. Hvězdám typu Daniely Peštové, Evy Herzigové nebo Pavlíny Němcové nyní začínají šlapat na paty modelky narozené na začátku devadesátých let.

Jednou z nich je Jana Knauerová, která v průběhu posledních pěti let zazářila v kampaních takových značek jako Cacharel, Just Cavalli, Top Shop, Versace, Gas Jeans, Sportmax nebo Adidas.

Opakovaně se objevila na stránkách nejprestižnějších módních magazínů, jako V, W, Dazed & Confused, L’Officiel, Glamour a nepřeberného množství mutací časopisů Elle a Vogue, včetně jeho amerického vydání. Tehdy dokonce oslnila samotnou šéfredaktorku, pověstně kritickou Annu Wintour.

Během své kariéry pracovala s nejvýznamnějšími fotografy módní branže Stevenem Meiselem a Mariem Testinem. Mezi její největší úspěchy na přehlídkových molech nepochybně patří exkluzivní účast v show značky Balenciaga, která v současné době udává tón světové módě.

Jana, která trvale žije v New Yorku, v těchto dnech přijela do Čech na velkolepou party své domovské agentury. Czechoslovak Models Night proběhla v pražském baru ve středu 25. dubna. Na prestižní event pro uzavřenou společnost dorazila i Daniela Peštová, Simona Krainová,  Alena Šeredová a Pavlína Němcová.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat