Hosté královny Alžběty II. před ní nesmějí vytahovat téma Harry a Meghan

Britská královna Alžběta II. je na trůnu už šestasedmdesát let. A jako třiadevadesátiletou seniorku stále ve službě se ji snaží její zaměstnanci a poradci chránit před zbytečným emočním vypětím. Všechny její návštěvy tak před setkáním s ní velmi důrazně varují, aby nevynášely jako téma diskuze Harryho a jeho manželku Meghan.

Přitom právě královnin názor na jejich pokrytectví s létáním a snižováním emisí oxidu uhličitého, na vztah s Meghaniným otcem Thomasem či na pravnuka Archieho jsou témata, která hosty zajímají nejvíce.

Varování od poradců

„Všichni u dvora vědí, že Sussexové jsou téma, na které se jí chce každý ptát. Takže aby to zarazili hned v počátku, mnozí poradci si s každou návštěvou v předstihu promluví a před audiencí ji poučí o tom, aby se na to neptala. Naznačí jí, že otázky kolem Harryho a Meghan nejsou nejlepší volbou pro zdvořilostní rozhovor. Je to neformální doporučení, žádná oficiální politika a královna o ničem zřejmě ani netuší,“ uvedl zdroj od dvora v rozhovoru pro The Sun.

Uznávaný novinář Quentin Letts přitom tuto informaci potvrdil na Twitteru, kde napsal: „Můj velmi dobrý kamarád měl jít jezdit na koni s Její královskou výsostí. A dostal velmi jasné doporučení. Mluvte o čemkoli krom jednoho tématu. Brexit? Ne. Sussexovi.“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat