Komentáře k článku

aster 23.11.2019

Konzumní způsob života je jedna věc, oteplování planety druhá. Kdyby pitomoučká Grétka chodila řádně do školy a učila se, věděla by, že oteplování planety tady už bylo - stejně jako ochlazování. Grónsko se ne nadarmo jmenuje Greenland - Zelená země - proč asi? Vikingové, kteří v Grónsku přistáli kolem r. 900, by se asi těžko usadili na ledové kře...co by z toho měli a ruiny obydlí a kostelů na jihu ostrova pocházejí z doby kolem r. 1000. A v té době člověk určitě ovlivnil oteplování planety :-p Horší jsou skládky odpadu na pevnině a v mořích - to je problém, který by měli tito zelení bezmozci řešit. Tato hérečka, která na stará kolena zázračně "prohlédla", je mi k smíchu. Předpokládám, že s hadrami, které má, v pohodě vystačí až do hrobu, takže si může dovolit blekotat podobné nesmysly. Herečka je výborná a u toho by měla zůstat.

nea 23.11.2019

chce se zviditelnit

JanaB 23.11.2019

Vždycky me pobavi tyto celebrity,které si mysli;ze spasí svět když uz si " nic nekoupi" To měla paní Fonda resit uz davno a ne az na sklonku zivota. A co ty tuny make-apu ? To uz neresi? Ano ma to uz za par tak se snazi snazi spasit svet,ale prijde mi ze se snazi pouze zviditelnit.

Mutrmatka 22.11.2019

Ano máte pravdu, musely by si to všechny textilní firmy uvědomit, ale myslím, že si plýtvání a znečišťování již uvědomují, vždyť mi si také nekupujeme nepotřebné hadříky každý týden, ne.:-)

Matěj 22.11.2019

Taky to tak udělám - budu si jako ona 100 let kupovat hadry, pak s tím přestanu a začnu buzerovat všechny, co si šaty kupují...

Můj názor 22.11.2019

Bože ta Fondovka je blbá

aster Můj názor 22.11.2019

Ale hlavně, že je IN! Jsem zvědavá, jak dlouho jí ta póza vydrží *4*

Lenka Křístková 22.11.2019

Oblečení mi působí radost, proč si odpírat radosti? Nějak této době nerozumím. Nejsem a nehodlám být mučedník.

Nadka Lenka Křístková 18.12.2019

No, ona je ve věku,kdy si už zdaleka ne každý hadřík může dovolit,tak je nyní na stáří osvícená.*3*

helus 22.11.2019

Kupuji jen co potřebuji.

xxkouckaxx 22.11.2019

ježíš jděte už všichni s tou malou rozmazlenou Grétou někam , v luxusu žijící spratek , který nemá ani páru o normálním životě mi nebude kázat >:(

Ina 22.11.2019

Nepotřebuji Grétu na to, abych nekupovala zbytečnosti *21* Nakupování oblečení jsem nesnášela odjakživa a móda mě absolutně nebere, takže opravdu jen jednou za čas, když už není zbytí. Radši nějaké přírodní materiály, protože umělotiny jsou mi na těle nepříjemné. Nejčastěji chodím v džínách, pár triček, mikina. Když to jde, tak dám obnošené oblečení do text. kontejnerů, aby se ještě využilo, jinak vozím na separák. Ale moc toho nebývá.

Siraellen 21.11.2019

nekupuji oblečení zbytečně

ovace 21.11.2019

za oblečení zbytečně neutrácím

aster 21.11.2019

No, vzhledem k tomu, že má asi oblečení dost do zásoby, může si takovou hlášku dovolit...je smutné, že na to nepřišla sama už dřív. Já nosím oblečení doslova do rozpadnutí - nejdřív na ulici, pak do práce (pracuju venku) a nakonec doma a na zahradu - nakupování je pro mě trest, protože přesně vím, co chci a potřebuju a skoro pokaždé mám problém to sehnat. V anketě chybí možnost 0Kč měsíčně - co bych tak asi pořád kupovala :-P

glady 21.11.2019

mám ji ráda

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat