Charlize Theron je hrdá na matku, která zastřelila jejího otce

27.12.2019 | Osobnosti

Charlize Theron se nebojí mluvit otevřeně o rodinné tragédii, jež ji v roce 1991 připravila o otce. Ten byl alkoholik a násilník, který se jednoho večera pokusil zastřelit ji i matku Gerdu. Ta v sebeobraně použila pistoli a opilého Charlese Therona zastřelila. Charlize bylo tehdy teprve patnáct let a vše dodnes vidí naprosto živě.

„Můj otec byl tak moc opilý, že nebyl schopen téměř chodit, ale přišel domů a držel v ruce zbraň. Byly jsme s mámou v ložnici a ležely vší silou na dveřích, které se snažil vyrazit. Takže jsme obě ležely na těch dveřích zevnitř, aby se nemohl dostat dovnitř za námi. Proto odstoupil o krok zpět a třikrát do dveří vystřelil. Žádná z těch kulek nás jako zázrakem nezasáhla,“ vzpomínala Charlize v rozhovoru pro americký Národní veřejný rozhlas.

„Nakonec tu hrůzu zakončila matka. Vzala pistoli a zastřelila ho v sebeobraně,“ dodala Theron. Gerda byla zproštěna jakékoli viny, protože jednala v sebeobraně a chránila svou dceru.

„Rodinné násilí, tento druh násilí, který se stává v rodinách, je něco, o čem mluvím se spoustou lidí. Nestydím se o tom mluvit, protože si myslím, že čím víc budeme o těchto věcech mluvit, tím více lidí si uvědomí, že v tom nejsou sami. Pro mě osobně je to životní příběh o tom, jaké je to vyrůstat se závislým člověkem a co to s ním dělá,“ míní Theron.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat