Princ Harry chce žít v Kanadě trvale

10.01.2020 | Osobnosti

Britský princ Harry se loni na podzim odebral trávit několik týdnů soukromé dovolené do Kanady. S manželkou Meghan a synem Archiem na ostrově Vancouver strávili také Vánoce. Vévoda a vévodkyně ze Sussexu, kteří mají dlouhodobě problém smířit se s posláním členům britské královské rodiny, se chtějí od svých příbuzných ještě více distancovat. Harry totiž zosnoval, že budou s Meghan v Kanadě pobývat trvale.

Princova manželka si představovala život „princezny“ poněkud jinak. Na její manýry kalifornské herečky ale nejsou zvědaví ani v britské královské rodině, ani samotní občané Spojeného království. Harry a Meghan tak dělají jednu botu za druhou a vytvořili si image privilegovaných snobů, kteří jen fňukají nad tím, že s nimi není zacházeno tak, jak se dožadují. Britská královská rodina se jich nikdy nezastala, takže Harry má pocit, že ho příbuzní zradili a hodlá se od nich vzdálit.

Harry chce tedy s královnou a otcem Charlesem probrat možnost, že by s Meghan trvale pobývali v Kanadě. To by mohlo znamenat odnětí titulů „Jejich královské Výsosti“ a také omezení pravomocí. Co ale Harry už rozhodně nebude chtít akceptovat, je případné omezení příjmů ze státní pokladny.

„Blízkým přátelům přiznali, že chtějí strávit příští dva měsíce prací v Kanadě, protože šestitýdenní dovolená o Vánocích a kolem Nového roku byla velmi úspěšná,“ cituje The Sun.

Kanada je Meghan velmi blízká. Žila tam sedm let a také se tam s Harrym sblížila.

„Mají tam oba spoustu přátel. Meghan se tam cítí jako doma, protože tam sedm let žila, než poznala Harryho,“ dodal zdroj.

Sussexové si najali americkou PR firmu Sunshine Sachs, která má pracovat na jejich nadaci Sussex Royal Foundation. Jenže kontroverzní PR společnost neschvalují odborníci pracující pro britskou královskou rodinu. To vytváří další napětí mezi Harrym a jeho příbuznými.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat