Modelka Irina Shayk hodnotí svojí roli svobodné matky

07.02.2020 | Osobnosti

Modelka Irina Shayk půl roku po rozchodu s Bradleym Cooperem otevřeně zhodnotila změnu, kterou jako svobodná matka během uplynulých měsíců prožila. A třebaže je privilegovaná a má finanční prostředky zaplatit si nadstandardní pomoc, život svobodné matky je pro ni i tak těžký. Především v tom, že musí neustále balancovat mezi mateřstvím a kariérou.

Čtyřiatřicetiletá kráska má s hollywoodským hercem dvouletou Leu De Seine.

„Je těžké najít rovnováhu mezi rolí svobodné matky a pracující ženy a živitelky. Věřte mi, že jsou dny, kdy se probudím a říkám si, ach bože, nevím, co si mám počít, rozletím se na tisíc kousků,“ svěřila Irina britské edici magazínu Vogue.

S Cooperem se rozešla loni na jaře po čtyřech letech soužití.

„Myslím, že ve všech dobrých vztazích z vás vyjde to nejlepší a to nejhorší, je to prostě přirozené pro lidskou bytost. Dva skvělí lidé nemusejí utvořit dobrý pár. Myslím, že jsme měli obrovské štěstí v tom, co jsme spolu prožili. A život bez B je nový svět,“ míní Shayk.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat