Komentáře k článku

aster 26.05.2020

No nevím, při prvním těhotenství jsem měřila a pak psala diplomku, snažila jsem se udělat do porodu všechny zkoušky a na nějaké brečení a splašené hormony mi nezbyl čas *8*

Siraellen 22.05.2020

je to velmi náročné

ovace 22.05.2020

je to velmi emoční odbobí

nea 20.05.2020

Dříve byly matky odolnější, teď je moderní jakože to nezvládat úplně, prostě na sebe poutat víc pozornosti než je třeba. Mateřství je přirozené, jen se k tomu musí člověk tak stavět a neřešit nesmysly kolem toho.

glady 20.05.2020

každý to prožívá jinak

xxkouckaxx 20.05.2020

těhotenství je nápor na tělo i psychiku a on ajako prvorodička taky není nejmladší , tak to na ni doléhá a karanténa to ještě zhoršuje

Každá prodělává těhotenství svým způsobem. Že by zpěvačka potřebovala zviditelnění? To je jediná na světě? Vskutku "poučný článek". Snad ani nestál za zveřejnění.

helus 19.05.2020

Některé ženy v těhotenství jsou citlivější.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat