Hugh Grant se děsil staromládeneckého života

02.10.2020 | Osobnosti

Ještě před deseti roky měl Hugh Grant pocit, že zestárne jako starý mládenec. Dnes mu takový život přijde děsivý. Šedesátiletá filmová hvězda se stala před devíti roky otcem a před dvěma roky vstoupila do manželství, které celý život vůbec vylučovala. Hugh tvrdí, že je díky otcovství také lepší herec.

Myslím, že se ze mě stal trochu děsivý golfem posedlý starý mládenec, abych vám řekl pravdu, jsem rád, že je to minulost. Víte, je to naprosto vyčerpávající být mladým otcem v těle starého muže, zjistil jsem tak, že když je vám šedesát a máte doma pět malých dětí, nemůžete si ani dovolit mít kocovinu. Ale stojí to za to. Naprosto,“ svěřil Grant magazínu Weekend, příloze deníku The Mail.

Hugh má pět dětí, dvě s Tinglan Hong a tři s manželkou Annou Eberstein, již si vzal v roce 2018.

„Lidé mi také říkají, stal se z tebe v posledních deseti letech lepší herec… Proč? A já někdy myslím, že je to možná díky dětem,“ dodala hvězda filmu Láska nebeská.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat