Rozviklané modelky: Hitparáda 10 nejtrapnějších pádů na mole

Pořádně škodolibý žebříček! Takový kousek se podařil magazínu Superstar, který sestavil kompilaci hrůzostrašně vypadajících pádů modelek. Jde o desítku sestříhaných záběrů, které patří k těm nejtrapnějším a nejvíce sledovaným v rámci serveru YouTube. To, čeho by se žádná modelka nikdy nechtěla dobrovolně dožít, se rázem stalo prostředkem nevázané internetové zábavy.

Výsledkem jsou úsměvné situace, které v lepším případě skončí ostudou. V tom horším sice hraničí s vážným zraněním, ale i tak se jimi baví celý svět!

Trapasu se nevyhnula ani Agyness Deyn. Ta se rezignovaně zula v roce 2010 na přehlídce zmiňované Naomi Campbell – Fashion For Relief. Těžkou hlavu si však z toho nedělala. První show módního týdne. Zhroutila jsem se! Vstala jsem! Spadla znovu. Měla jsem zůstat dole ten první. Au, moje kolena!" Reagovala na síti Twitter.

Absolutní prvenství si vysloužila Carmen Electra za pád z roku 2007. Tehdy během svého vystoupení padla tak nešťastně, že svalila i přicházející kolegyni.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat