Slavný sportovec se během pandemie pustil do háčkování

20.10.2020 | Osobnosti

Britský olympionik Tom Daley se na Instagramu chlubí svými rukodělnými výrobky. Během pandemie se pustil do pletení a háčkování ve velkém . Design produktů si prý sám navrhuje a jeho fanynky a fanoušci nejvíce jásají nad svetříky a pončem, které vytvořil pro syna Robbieho. S manželem Dustinem Lanecem Blackem tráví přitom většinu času v Kalifornii. A pletení či háčkování ho uklidňuje v nejistých časech pandemie.

U bazénu na lehátku či na gauči doma za pár hodin pomocí háčku vyrobí barevnou čepici. Tom ale vytváří také vkusné svetry, jeden pestrobarevný v pastelových tónech si udělal na míru a vyfotil se v něm před zrcadlem, aby se mohl chlubit na Instagramu, jak mu to ve vlastním návrhu sluší.

Šestadvacetiletý skokan do vody si založil speciální účet na Instagramu a jeho výrobky tam fanoušci najdou pod nickem @madewithlovebytomdaley.

Tom je v Turecku v olympijském táboře na tréninku. Volné chvíle mezi cvičením tráví právě výrobou pletenin.

„Když se člověk trápí tím, kdy se věci zase můžou vrátit do normálu, může to být vyčerpávající. Já jsem teď šťastný na gauči s pletacími jehlicemi,“ píše Daley na Instagramu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat