Karolína Kurková bez mak-upu: Na téhle fotce byste českou krásku nepoznali!

Česká kráska, jež je díky své úspěšné kariéře v módním průmyslu známá po celém světě, se rozhodla své příznivce oblažit fotografií – bez make-upu, pouze se samoopalovacím krémem. Poznali byste ji?

Možná budete překvapeni – jde totiž o modelku Karolínu Kurkovou (28), rodačku z Děčína, jejíž krásu opěvuje celý módní svět.

Fotografii uveřejnila Karolína na sociální síti Twitter – a nemá na ní ani trochu make-upu, zato se nechala zvěčnit s naneseným samoopalovacím krémem. Takovou fotografii byste na obálkách časopisů, kde jsme českou topmodelku zvyklí vídat, hledali jen těžko.

Ačkoli si Karolína za svou „odvahu“ vysloužila od některých bulvárních médií lehký posměch, my dáváme palec nahoru! Je totiž vidět, že svůj jinak vždy dokonalý vzhled nebere tahle kráska, která se v roce 2007 umístila na 5. místě mezi nejlépe vydělávajícími modelkami, zas tak vážně!

Další úspěchy ji jistě neminou ani poté, co svým obdivovatelům ukázala i nenalíčenou tvář. Topmodelka věří, že svoje fyzické nedostatky musí žena předvádět a být na ně hrdá. Ona má prý příliš veliké zuby, ale místo aby je skrývala, tak se naopak schválně hodně směje a řezáky cení na celý svět. Díky tomu lidé věří, že je krásná taková, jak ji stvořil vesmír. A bývalá členka týmu Victoria´s Secret patří k nejžádanějším modelkám světa.

„Chci, aby lidé věděli, že je v pořádku, že jsou odlišní a že musejí své nedokonalosti vystavovat. Pokud máte velké zuby jako já, smějte se hodně, a pokud máte dlouhé nohy, nestyďte se nosit dlouhé šaty!“ věří Karolína.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat