Whoopi Goldberg ve svatební den zjistila, že manžel není tím pravým

Herečka Whoopi Goldberg radí všem ženám, aby poslouchaly své instinkty. Ona ho zradila v osmdesátých letech, když si měla brát kameramana Davida Claessena. Ráno ve svatební den, když oblékala šaty, věděla, že si ho brát nechce. Kvůli ostudě a svatebčanům však přece jen k oltáři přišla. Jenže už po hostině bylo jasné, že to stejně klapat nebude.

Whoopi od svatby zrazovala i vlastní matka, poznala na dceřině tváři, že není šťastná a že se vdávat nechce. Podruhé se hvězda komedie Sestra v akci vdávala v roce 1986 a manželství vydrželo jen dva roky.

Moje matka mi řekla, protože to viděla na mé tváři, že je to všechno špatně a že to víme. Udělala jsem prostě tuhle velkou šílenost. Moje máma říká: ‚Podívej, vzadu stojí auto, nasedni do něj a odjeď, protože to nechceš, vidím to na tobě.‘ A já řekla: ‚Mami, utratili jsme spoustu peněz.‘ Nemohla jsem to udělat hostům, kteří na mě čekali,“ svěřila Whoopi.

Po obřadu následovala hostina, a když všichni svatebčané odešli, zůstal herečce doma velký nepořádek. Chtěla ho uklidit, její nový manžel jí ale odmítl pomoct a ona tušila, že to klapat nebude.

Chtěla jsem se o svůj dům postarat, protože v něm byl opravdu veliký nepořádek, chtěla jsem ho uklidit o svatební noci… A tak jsem zjistila, že to klapat nebude. Řekla jsem: ‚Poslouchej, vidíš ten nepořádek? Musíme to trochu uklidit, abychom se zítra pořádně vyspali…‘ Nechtěl mi s tím pomoct… Ale souložila bych s ním ráno a celý den… O dva roky později jsme se rozvedli,“ prozradila Whoopi podle IMDB.

V manželství herečka nikdy štěstí neměla. První vztah s Alvinem Martinem vydržel šest let do roku 1979, se třetím manželem Lylem Trachtenbergem se rozvedla v roce 1995 jediný rok po svatbě.

Někteří lidé prostě v manželství žít nemají a já jsem tím, pro koho manželství není. Jsem si jistá, že je to úžasná instituce pro mnoho jiných lidí,“ dodala Goldberg.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat