Keira Knightley obdivuje svou kolegyni: Uhodnete kterou?

Britská herečka Keira Knightley vyjádřila přímý obdiv kolegyni. A to hollywoodské herečce Angelině Jolie. Ovšem nikoli kvůli úžasnému talentu či uměleckému výkonu ve filmu, ale z toho důvodu, že se při OSN aktivně podílí na charitativní činnosti.

Keira vyrazila se společností Oxfam do Jižního Súdánu, aby tam osobně navštívila uprchlické tábory a upozornila svět na katastrofální chudobu, která tam panuje. Ale tolik charitativních činností jako Angelina by prý nezvládla.

Angelina Jolie má můj obrovský obdiv. Nemyslím si, že bych já osobně dokázala být tak vlivnou autoritou, jakou je na světové scéně ona. Ona naprosto podřizuje svůj život cílům a to je skvělé, skvělé poselství. Já se vždy snažím trochu pomoct, když můžu,“ svěřila Knightley v rozhovoru pro Daily Telegraph.

V Jižním Súdánu se prý Keira poprvé styděla za to, že je herečkou.

Když se ti uprchlíci ptali, kdo jsem, tak jsem si upřímně přála, abych mohla říct, že jsem lékařkou nebo někým užitečným. Tak jsem jim místo toho říkala, že jsem někdo, kdo požádá lidi, aby dali peníze Oxfamu, který jim pak může pomoci,“ uvedla Knightley.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat