Victoria Beckham ve 40 letech nemá vrásky: Známe její tajemství!

Návrhářka Victoria Beckham oslavila letos čtyřicítku. Přestože už nepatří k nejmladším, pleť a mladistvou vizáž jí závidějí i ženy mladší o deset let. Manželka fotbalisty Davida teď prozradila, co stojí za její nestárnoucí tváří. Jsou to především přípravky se zlatem a včelí mateří kašička. .

Beckham nedá dopustit na vyhlazující sérum Lancer Lift Serum Intense, které vyjde na 230 liber – asi 7,5 tisíce korun – za malou lahvičku o objemu pětadvacet mililitrů. Obsahuje rostlinné kmenové buňky, které provokují pokožku k regeneraci vlastních buněk a produkci kolagenu. Sérum obsahuje elektromagneticky neutrální molekuly zlata a zvlhčující látky, které se v pleti dlouhodobě vážou.

Elektromagneticky neutrální zlato pomáhá stabilizovat a udržovat přirozené elektromagnetické pole v pleti, která je pak zářivá a bez zánětů vyvolaných volnými radikály.

Krom luxusní kosmetiky sází Victoria, jak sama prozradila na Twitteru, i na lacinější výrobky. Třeba na masku, zvlhčovač a podklad v jednom This Works In Transit Camera Close Up za zhruba třicet liber – asi tisíc korun.

Pleť však vyživuje bývalá členka skupiny Spice Girls také zevnitř, nedá dopustit na brazilské acai berry a také na Bee Panacea (včelí všelék), který obsahuje mateří kašičku, propolis, pyl a med. Krom toho ještě výtažky z řas, bylin a probiotik.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:52
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat