Victoria Beckham: Z ošklivého káčátka módní ikona. Podívejte se!

Vzpomínáte si ještě na její začátky? Asi sotva byste ji poznali. Dnes je ikonou a její účesy kopírují miliony žen po celém světě. Proč? Protože dokáže zaujmout. A možná bude inspirovat i vás.

Zpočátku možná působila nenápadně, ale ambice této modelky, zpěvačky i návrhářky byly hned od začátku mnohem vyšší. A dnes se skutečně může pyšnit tím, že patří mezi nejsledovanější ženy planety.

Co se účesů týče, šla Victoria vždy s trendy. I když pohled zpět může být někdy pořádně úsměvný. Stačí jediný pohled na mladou Victorii s trvalou, ve které vypadá jako pudlík.

Mnoho kritiky si vysloužila i za svoji vášeň pro prodlužování vlasů nebo pro pirátské čelenky, ve kterých se objevila při vícero příležitostech.

Po několika omylech se z ní však stal úplný průkopník trendů a její slavné mikádo s dlouhou ofinou na stranu se stalo absolutním hitem. Účes byl tak známý, že stačilo přijít do kadeřnictví a říct zaklínadlo "na Victorii Beckham". Kadeřníci přesně věděli, jak stříhat.
 
Představila ho ve více obměnách a vždy se trefila do černého. A i díky ní se mnohé ženy odvážily jít pod nůžky a být sexy s krátkými vlasy.

Vlnu nadšení vyvolal i velmi krátký, skřítkovský účes ve stylu Bond Girl Halle Berry, který Victorii odstranil vlasy z tváře. Byl nejen moderní a sexy, ale navíc i praktický.

TIP Bety: Podívejte se do galerie, jak se v průběhu let měnily účesy Victorie Beckham.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:15
140 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat