Julia Roberts: V mládí jsem si myslela, že jsem nejhezčí herečka

Film Pretty Woman byl v kariéře Julie Roberts obrovským skokem nahoru. Ačkoli si tehdy producenti od snímku příliš neslibovali, u diváků byl velmi úspěšný. Hlavní hrdince díky tomu stouplo sebevědomí, a to tak, že začala být namyšlená. Jak sama dnes přiznává, myslela si, že je nejhezčí herečkou v Hollywoodu.

„Myslím, že jsem vždycky patřila k tomu klučičímu spektru holek. Například nikdy nezvolili do pěti nejlépe vypadajících hereček v bikinách. A upřímně, je to dar z nebes. Protože když jsem byla mladší, tak jsem si myslela, že jsem nejhezčí. Říkala jsem, není to Halle Berry. Není! Ale ona nejhezčí je, víte?“ svěřila Julia v rozhovoru pro magazín InStyle.

Šestačtyřicetiletá herečka má devítiletá dvojčata Hazel a Phinneause a sedmiletého syna Henryho s manželem Dannym Moderem.

A rozhodně jí nechybí humor a nadhled. Proto na otázku, jak zvládá herectví a rodičovství, odpověděla: „Protože za A, nejsem tak zaneprázdněná, jak si lidé myslí. Za B, polovina věcí se prostě neudělá, dokud někdo nepláče, nepáchne divně a všichni spí, tak jsem své udělala. A za C, mám skupinu kamarádek, které mě podporují, skvělého manžela a chápající rodinu. Všechno ostatní zajistí zavírací špendlík, trocha slin a hromada lepicí pásky.“







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

11 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat