Komentáře k článku

Gabika 14.05.2013

No neviem aké vzťahy tu rozoberáte ale šťastne fungujúce asi nie, ja s priateľom chodím už 6 rokov a máme nádherný vzťah, ktorý nám nejeden pár môže zvidieť a neviem čo je na tom také hrozné zdieľať s ním všetky tieto spomínané veci, jasné sú hranice ale určite nie až v takejto miere ako bolo popísané tu :)

petka Gabika 05.03.2015

Přesně tak, souhlasím... :D Příjde mi to trapné... :D Sdílíme tohle všechno (i na kartáček došlo :D :D, myslete si, že je to nechutné, je mi to jedno, bylo to v nevyhnutelné situaci, a i kdyby si to situace nežádala, je mi to putna, nezabilo to mě ani jeho, a jestli z toho vás raní mrtvice, to už je váš problém). Máme skvělý vztah, což na nás lze i vidět, protože nám to okolí dává na jevo a často o tom mluví. Tyhle ty body mi příjdou jako takové ty silně měšťácké kraviny (omloluvám se, že trochu rýpu, ale nedávno jsem zažila dost debilní zážitek ve velkém městě) v tom smyslu, že "člověk nemá 100% věřit ani svému milovanému" ... Příjde mi to povrchní a ani trochu hluboké.. Pokud někdo miluje vás a vy jeho, sdílíte s ním co nejvíce... :):-p

zzz 14.05.2013

kromě kartáčku spolu sdílíme vše a máme výjimečně fungující vztah...

Ann 10.03.2013

No nevim.. body 2. až poslední spolu sdílíme :D Některé jen občas samozřejmě ;)

ubzed 01.08.2011

Leo smekám, tenhle článek nemá chybu. Je pravdivý od prvního do posledního písmenka a ani si nevzpomínám na nic, co by se k tomu dalo dodat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat