Před léty jsem si našla přítele, který měl spousty dluhů

09.11.2015 | Finance

Příběh čtenářky Marie dnes bohužel není ničím neobvyklým. „Byla jsem zamilovaná a chtěla jsem mu pomoci. Zadlužila jsem se také a přítele z dluhů vysekala. Teprve pak se ukázal jeho pravý charakter a když jsem to nejméně čekala, tak mě ze dne na den opustil i s dluhy na krku. Nešlo s tím nic dělat. Dluhy jsem nemohla sama splácet a řešila jsem to dalšími půjčkami," vypráví svůj příběh Marie.

„Dostala jsem se do situace, kde jsem kvůli nervům nemohla ani spát. Každý den mi vyhrožoval lichvář, že na mě pošle svalnaté vyhazovače. Zároveň mi chodilo do schránky spousty dopisů od exekutora. Byla jsem opravdu zoufalá," vzpomíná čtenářka na nejtěžší období svého života. Nadějí jí byl nový přítel, ale už ani ten ji nemohl dostat z hrozné situace.

„Pokoušeli jsme se dokonce o miminko, ale zřejmě kvůli mému psychickému stavu se to pořád nedařilo. Naštěstí mi kamarádka poradila, ať na sebe vyhlásím osobní bankrot. Do té doby jsem ani nevěděla, že něco takového existuje. Našla jsem si podle referencí společnost FC Insolvence na internetu, která vše vyřešila za mě," popisuje paní Marie.

Nakonec stačila jen hodinová osobní schůzka. „Potom všechno zařídili za mě a po třech měsících soud rozhodl. Díky osobnímu bankrotu nyní platím pouze 30% ze všech svých dluhů a to v pravidelných měsíčních splátkách, které se dají zvládnout. Už můžu klidně spát, protože od podání návrhu na oddlužení na soud mi exekutor nemůže strhávat peníze z platu nebo zabavovat majetek. Také se mi zastavily veškeré úroky. Mockrát děkuji kamarádce za doporučení a FC Insolvencím za profesionální přístup," uzavírá svůj příběh Marie, která nyní s přítelem čeká miminko a vše se konečně obrací k lepšímu.

Máte podobný problém?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat