Komentáře k článku

Aloisie 14.01.2019

Nedovedu si představit, že bych musela docházet do zaměstnání

Marina 14.01.2019

Pracuji doma již 22 let. Občas si nosím práci do kavárny, jinak bych to psychicky nezvládla. V překladatelství to tak chodí, většinou pracujeme po nocích a při péči o početnou rodinu to pro mne byla jediná možná volba. Jsem spokojená.

renda4141 28.02.2017

Z domova bych asi pracovala pomaleji. :-)

nea 24.02.2017

Tak to by se mi velice líbilo, ale muselo by to být pro solidní společnost, solidní práce a ne nějaký marketing, bez vstupní investice, člověk by musel mít i nějaké jistoty že třeba dostane za odvedenou práci zaplaceno a hlavně tato práce by nesměla obtěžovat ostatní (třeba telefonáty s nevyžádanými nabídkami, otravné mejly typu SPAM), nezneužívat neznalost třeba starých lidí, nemuset shánět další lidi co budou tuto práci dělat, nesměla by se týkat podomního prodeje (ten je už mnohdy zakázán) a podobně. Vždyť to všichni známe. A s nabídkou takové práce jsem se nesetkala.

vivi11 24.02.2017

z domova jsem nikdy nepracovala

Asi by se mi to líbilo,ale v dnešní době spíš narazíte na podvodníka než seriozního zaměstnavatele.Několikrát jsem to zkoušela a nejdříve chtěli poplatek za zprostředkování.To jsem z toho rychle vycouvala.>:(>:(

glady 23.02.2017

to mi nehrozí

helus 23.02.2017

Jsem moc ráda že jsem v důchodě.Práci z domu je těžké sehnat.

Markéta Bouhaniková 23.02.2017

Pracuji z domova již řadu let. Kdysi, jako virtuální asistentka. Dnes vedu VA Akademii a virtuální asistenty učím. Práce z domova mi maximálně vyhovuje. Když chci mezi lidi, pracuji z kavárny, nebo coworkového centra. Nikdo z mých žáků s prací z domova problémy nemá. Naopak. 80% mých studentů jsou maminky s malými dětmi, které se z pochopitelných důvodů, do zaměstnání vracet nechtějí. Jsem přesvědčená, že je stresující pracovat z domu pro zaměstnavatele. Zvlášť pokud vám extra šlape na paty. Ale jak bylo řečeno, řada lidí si nosí práci ze zaměstnání ještě domů a pracuje i ve svém volnu. Nikdo jim to nezaplatí. Myslím, že to je nesnesitelné.

konatovka 23.02.2017

Jsem ráda, že už nemusím vůbec pracovat, také jsem měla tři zaměstnání a byl to velký nápor. :-O

Hanyna 23.02.2017

Ještě jsem neměla tu možnost pracovat z domova, ale asi by se mi to líbilo:-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat