Komentáře k článku

annahb 01.03.2017

také jsem si nikdy nikde nepůjčila

renda4141 28.02.2017

Nikdy jsem si žádné peníze nepůjčila. :-)

Jedinou půjčku,kterou jsme měli,byla na rekonstrukci domu.Od těch dob nic.Když na to nemám tak si to prostě nekoupím,nebo si na to nejdřív našetřím.;-);-)

kamila76 24.02.2017

A to si mladí musí kupovat hned vše. Jejich rodiče také vše neměli najednou!!!!

konatovka 24.02.2017

Nikdy jsem žádné dluhy neměla, ani mít nebudu, protože když na něco nemám, tak si na to nejdříve ušetřím. Horší to má dnešní generace s bydlením, tam to naprosto chápu.:-O

helus 24.02.2017

Jsem moc ráda,že dluhy nemáme.Ale šetříme stále.

trunda 24.02.2017

Nezodpovědnost dlužníků je bez debat. Ale kde je zodpovědnost věřitelů? Nikde, jde o velmi dobrý byznys. Každá druhá TV reklama v hlavním vysílacím čase, a nejen ta, se týká nějakého druhu půjčky. Cosi to vypovídá o úrovni společnosti.......

Vránová 24.02.2017

My dříve narození to s penězi umíme.V minulosti se jen tak nepujčovaly peníze na cokoli.Od rodiny se člověk styděl něco půjčit a tak jsme si museli výplatu rozpočítat na celý měsíc abychom vyšli.No a ještě se muselo šetřit na vkladní knížku.Až bylo našetřeno tak jsme si mohli planovanou věc koupit.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat